Uppdatering med blandad kompott!

Jag har legat lågt med detta bloggliv och det har varit full kuggning av det ena och det andra, i helgen firades en kompis till oss som fyllde 30! En trevlig fest med trevliga människor, som tur var hade vi skjuts både dit och hem av brorsan och hans tjej, det är guld värt!

Annars har vi ganska fullt upp i huset måste jag säga, försöker finna tid att vara där då lilleman sover, inte lätt att ha med sig en liten i all byggröra men det har gått ganska bra, vi har grundat taket en och en halvsväng så att säga, så nu har vi lite mer än halva kvar så är det grundat två gånger och sen kör vi på att måla färgen! Ska bli spännande med slutresultatet!

Så som ni förstår så ligger blogglivet på sidan mellan varven! Vi har även haft/har en sjuk liten kille här hemma så Danne är hemma och vabbar, inte alls så pigg och har haft feber mellan varven men vi ser ändå att det börjar bli en aning bättre men inte riktigt bra!

Jag måste bara få berätta det är väldigt underligt, då jag är hemma med Eric så rör han i stort sett aldrig vårat ikeavardagsrumsbord, vi har ett litet, sidobordet så ni förstår! Men då Daniel är hemma så är det typ det enda han går och skjuter på, så då man öppnar dörren så kan det stå upp och ned eller vara i hallen då man kommer hem, ja våran lillkille är nog den sötaste!

Nej nu ska jag ladda för sängen och sova!

Tjing

Komma till saken!

Ja nu ska jag komma till saken! =)

Eftersom syster redan har skvallrat på facebook så får jag väl skvallra här i alla fall att nu ska man bli faster!

Stort Grattis till min bror och hans tjej som ska ha en liten bebis någon gång i augusti :) Mys!

Känns superroligt!

Vabbdag!

Första vabbar dagen kan man säga har infunnit sig, Eric kom hem igår och ville inte alls ha någon middag och då började misstankarna om man eventuellt hade feber, jo mkt riktigt så låg febern på 39 grader, mindre roligt.

Bara ringa jobbet och berätta att jag inte kom idag för att jobba för lillkillen var sjuk så vi har mest pysslat på här hemma, haft lite besök av Erics moster också!

Hemligheter, hemligheter ja det har vi väl alla men ikväll berättar jag en liten hemlighet för er :) Men ni får snällt vänta :)

Jag måste ju även skriva någon rad här i bloggen om att Emelie och David ska ha en liten :) Stora grattiskramar till er och det är framförallt roligt. Stora lyckönskningar! :)

Kramar

Gammelkärring!

Jag kan lova att man är som en gammelkärring på morgonen, det första man börjar med är att leta rätt på glasögonen som ligger där man la dom igårkväll men ibland finner man dom knappt, minnet sviker ;)
Sedan försöka masa sig upp för att hitta i mörkret och söka rätt på den förbannade toaletten som också känns som om den har försvunnit ibland.
Bara hitta kläderna är ett helt företag och speciellt då man inte vill väcka karln eller lilleman så smyger man som en råtta om man bara kunde låta lika tyst som dom också men ibland lyckas man då verkligen inte!

Ibland har lilleman väckt oss/mig och då är det bara att plocka upp han på vägen och ta med han ner, pigg och alert som han är så startar leksakslivet, peppad kan man väl inte säga att man är då dom börjar sjunga, men gilla läget kanske?

Så som ni säkert förstår så kan man väl se ut som halligalli då om man söker glasögonen och försöker hitta kläderna på morgonen, det är ett under att jag hittar till jobbet med kläderna på!

Nej ni nu väntar jobbet, ska börja bege mig ditåt!

Tack och Hej!

Morgon

God morgon allihopa, en tidig morgon vart det idag med tanke på att Eric ska snart åka på dagis och jag åker på jobbet men man kan nog säga att vi båda är lite trött i ögonen.

Nu är det istort sett hela veckan fullt med jobb så renoveringen står still fram tills på fredag då slutar jag kvart över tolv så då bär det av och jag ska börja projekt målning av tak! Både ser ett stort arbete framför mig men samtidigt ska det bli roligt att få resultat!

En trevlig dag på stan med Anna vart det igår, vi åt lunch på Thai och shoppa litegranna! Tack för den trevliga dagen och på kvällskvirren fick jag besök av en annan go vän, Emelie. Det är alltid roligt att träffas!

Just nu går Eric och bär omkring på ett mjukisdjur som ser ut som en katt och han är så go med den, mys på hög nivå kan man väl säga.

Nej nu lägger jag ner bloggandet för nu och kanske återkommer senare!

Tjing

Renoveringen!

Här kommer en uppdatering vad som har skett den sista tiden, bloggarlivet har legat på sidan och skrivarlusten har inte ens nästan funnits och ja jag vet jag har väl säkert skrivit det i de flesta inlägg på sista tiden men det kommer bara bli bättre från och med nu!

Full kuggning kan man väl säga att det är i alla fall, jobbar och stökar och har haft jobbarhelg igen men nu är jag ledig tre helger i rad så då kommer det att hända en hel del och det händer en hel del just nu också för den delen.
Renoveringen på gång i huset!

Vad har då hänt i huset den senaste tiden, jo nästan hela köket är utrivet med stommar och allt, vi har bara kvar diskbänken än så länge men den kommer att åka inom en snar framtid den också. Men annars är stort sett det mesta uttaget, ja vi har kaklet på väggen också för den delen, men det går framåt!

Väggen är utriven till toaletten då vi ska göra den större och garderoberna i hallen är borttagna! Igår var pappa barnvakt på kvällen, Eric sov och han var här så vi kunde dra i väg och hålla på i huset en stund, det är guld värt. Danne kolla uti elen och vars alla kablar var och rev en del av väggen, vi vart lite nyfikna hur det kommer att se ut så vi fick oss som en bild av det i alla fall.

Jag skura upp trätaket i vardagsrummet inför målning! Det ska bli ett vitt tak, och vi har varit och köpt färg eller snarare grundmålan och kvistlacken, och idag är det så fiffigt att det finns kvistlack blandad med grundmåla så man behöver inte kvistlacka först för att sedan grundmåla utan allt i ett. Perfekt! Blev en vit färg, så det kommer att märkas skillnad direkt, sen får vi se då om vi måste måla ett eller två varv på grundmålan för att sedan måla på färgen på det! Ska nog startas på fredag som det ser ut nu!

Ja som ni säkert förstår så är det full kuggning och det går framåt framförallt!

Här kommer lite bilder!


Köket, hunnit riva bort en skåp..









Bara diskbänken kvar som sagt.

Garderoben i hallen...

och vips så var den borta

Våran arbetsledare som ni ser


Helt slut!

Heltrött i kroppen är jag idag, trodde inte jag skulle orka stiga upp och gå till jobbet men tadaa det gjorde jag i alla fall. En ytterligare förkylning har smygit sig på mig!

Lägenhetsvisning vart det idag också, men fort och smidigt i alla fall!

Annars jobbar och åter jobbar! Jobbarhelg i helgen igen! Men det ska väl gå för sig, helgen går rätt fort då man väl har gör den så att säga! Sen är jag ledig tre helger i rad så det ska bli skönt måste jag då få säga!

Uppdaterar bara en aning!

Tjing

Full kuggning!

Okej allihopa! Det har inte blivit någon uppdatering på grund av jobbarhelg, jag vet knappt om att datorn har existerat i helgen men tydligen så har den gjort det!
Haft en ex antal lägenhetsvisningar nu, så jag hoppas på att det är visat klart nu och någon bestämmer sig för att ta lägenheten så man slipper mer visningar!

Full rulle hela helgen kan man säga! Jobbat och firat svärfar som fyllde år i torsdags! Annars har man knappt sett skymten av mig, men idag har jag varit ledig hela dagen! Skönt men det räcker inte riktigt med bara en dags ledighet efter helgen, bara å bita ihop för imorgon jobbar man kväll igen!

Försöker finna tid för att stöka i huset men hade tänkt göra en ride på fredag eventuellt, för jag jobbar helg igen men sen blir jag ledig tre helger i rad eller jag kommer då försöka lägga så på mitt schema!

Gjort några ärenden på stan idag och fyndat lite smått och gott! Några handskar och tröjor åt Eric, samt sockar och kalsonger och Daniel men ingenting till mig själv. Tycker inte det finns så mycket men det dyker säkert upp eller så får det vara tills vidare!

Nej nu ska jag tjinga vidare! Tjing!

Gladast!

Haft ytterligare en lägenhetsvisning idag på förmiddagen, hunnit tvätta också för den delen men framförallt har jag och Eric och mamma varit och firat brorsan som fyller år, fast han fyller inte förrän på lördag men vi fira han idag då han jobbar i helgen!

Nu kan det väl ändå lägga av med all denna snö! Trött på den!

Väntar på halv åtta hos mig, jag hade tänkt se det idag!

Haft världens gladaste son ikväll som bara har pratat och pratat och vi har lekt och skrattat och jag har fått en massa goa kramar, han har börjat att riktigt hålla om en då han kramar en! Finns det något som är så underbart som det?

Tjing!


Tre bilder






Slita och dra i snön!

Jag besluta mig för att fara in till stan, eller jag och Eric rättare sagt men vi snålade skjuts av Daniel innan han skulle på jobbet och sen skulle jag gå hem men det var lättare sagt än gjort, slita med barnvagnen lite här och var och typ hela vägen hem och tjurig som man är så gick jag även till dollar och barnens hus innan vi gick hem.

Gick förbi mamma en sväng också och Eric fick sig ett mellanmål där, bra å ha mamma!

En som varit och kollat på lägenheten idag, och en som skulle men ringde återbud och nu ikväll ringde en till och kommer imorgon på dagen! Så får vi se vem det blir av alla så att säga!

Nu går det framåt i alla fall i rasande fart, känns konstigt att andra kommer och kollar på lägenheten, trots allt så har vi ju spenderat Erics första år här och det har hänt så mycket under vägens gång!

Tjingeling!


Dagis och jobbarlivet!

Tjosan hejsan!

Här händer det inte allför mycket, dagislivet för Eric går hur bra som helst än så länge och han trivs som fisken i vattnet och det tackar vi för! Dom tycker han är så otroligt glad och glad allt jämnt!
Han är en riktigt klätterapa och tydligen så är han snabb på att klättra upp på bordet där på dagis och även på andra ställen såklart. Men utvecklingen går definitivt framåt kan man lungt säga, idag kom ordet hallå, var förbi mamma och hälsa på efter vi hade ätit middag och då sa mamma hallå åt Eric och Eric sa hallå tillbaka, det lät hur gulligt ut som helst!

Omställningen att börja om att jobba går riktigt bra faktiskt, det är väl hemmet som är mest drabbat och att man inte spenderar lika mycket tid tillsammans heller men det är bara försöka ta reda på den tid som finns!

Annars har det varit jobbardag hela dagen och nu ikväll är det tvättstugan i vanlig ordning! Denna tvätt skulle jag kunna göra vad som helst för att slippa ibland men bara ta sig i hornen och göra det!

Tjing


Ikea, köket beställt!

Igår bar det av till Ikea! När vi kom dit så gick vi direkt till köksavdelningen för att beställa köket! När vi kom dit så frågade en tjej om vi hade kopplat upp ritningen på deras hemsida så att säga men det visste vi ju inte att vi skulle men vi hade i alla fall ritningarna med oss, otrevlig som hon var så skickade hon oss till en dator och sa att vi skulle börja rita om allt igen och så gick hon och snacka med någon snubbe, irriterad var jag!

Slutade ändå gott med att killen kom och sa att vi skulle bara utgå från våra ritningar och visa vilket kök vi var ute efter och sen skulle vi ta tag i det där med handtag och så! Han bad oss fara och göra någonting under tiden, så vi for på max och åt och sen in på ikea igen, där ringde han precis då vi var nära köksavdelningen och vi fick komma dit och kolla så allt var bra! Beställde bänkskiva och handtag och ett par täckskivor också men det hela gick så bra! Så vi tackar för att vi fick en som vara bra! Så nu är köket beställt och kommer om cirka fyra veckor! Så nu ska vi börja riva för köket och göra lite förberedelser! Vi längtar!

Köpte en badrumsmöbel också och handfat till även en bokhylla till Erics rum och en lampa, sen lite småtjafs givetvis fick komma med! Men vi hade gode tung last med oss hem i bilen! Tack gode gud för kombibil så man slipper släp!

Bjudna på mat blev vi då vi kom hem och trevligt främmande av Anna och Daniel fick vi senare på kvällen där det blev en hel del surr!

Så nu ni nu börjar allvaret!

Tjing!


Sovmorgon!

Ännu en jobbarkväll väntar idag, börjar närma sig att fara på jobbet eller inte riktigt än men om ett tag, ska hinna lämna lilleman på dagis också!

Vi tackar i alla fall för den sköna sovmorgonen till halv nio idag, det var så längesen det skedde! Känner sig lätt som en ny människa idag!

Daniel hade varit och handlat igår och kom hem med sista Stieg Larsson filmen, jag har i och för sig redan sett den men inte han, och när man har dom andra två så måste man ha trean också!

Dagarna rullar på med jobb och sen med att försöka umgås med Eric i den största mån man bara kan!

Händer annars något roligt, nja kan man väl inte säga, gode dött hära i alla fall! =) Ibland kan det dock dyka upp!
För Eric händer det saker hela tiden och det blir bara roligare och roligare, dock inte så roligt med allt detta klättrande, man är ju så rädd om han!

Tjing


Tömning, förkylning och uppdatering!

Förkyld så inni bänken är vad jag är! Jobb hela veckan känns drygt då man inte känner sig pigg men bara försöka hålla i gång och sova så mycket som möjligt! Tröttare än vanligt är jag!

Har gått bra på jobbet idag och full rulle! Lite skratt emellanåt fanns där definitivt!

Annars håller huset på tömmas på grejjer, vi var dit igår för att mäta klart för köket och se hur det såg ut men det kändes inte riktigt rätt då det var rätt tomt ändå! Men spännande blir det i alla fall och som det ser ut ska vi i alla fall en dag på ikea, men vi får se! =) Peppad!

Roligt roligt!

Kanske ska uppdatera lite om våran älskade son där det händer saker hela tiden men han är ju en sådan som mognar för att göra saker och nu har han hittat klättring som sin nya grej! Fort går det och personalen på dagis sa också idag att han bara klättrar men att det är en stadig klättring så att säga! Så nu får vi hålla kolla på våran lillkille ännu mera, olyckor är aldrig roligt!
Han pratar bara mer och mer, och nya ord kommer hela tiden men det är mycket halligalli också som man inte förstår men roligt att se att det går framåt och jag tror han kommer bli en riktigt pratkvarn!

Tjing!


RSS 2.0