Nytt kortspel med lite fusk!

Har inte hunnit sitta mycket framför datorn idag, morgonen började dock inte så bra med en brännhet liten kille. Eric har fått feber än en gång, så jag ringde och avbokade våran bvc tid för vaccinationen. Så vi ska återkomma om en och en halv vecka!

Han har mest velat lega i våra famnar idag, mysigt men ändå, det hade varit bättre om han hade fått vara frisk och kry, så jag hoppas det går över fort i alla fall!

Började dagen med tvättstugan och då jag skulle sätta in i torktumlaren så insåg jag att den var trasig, inte vad jag hade planerat. Som tur är så fanns torkskåpet så jag skulle slippa ta hem allt och hänga det hemma! Det tog ju lite tid!

Hunnit vara och handla, och köpa nå alvedon även en sväng på dollar då!

Snön har ju vräkt ner idag!

Lärde min sambo en nytt spel i kortlek och jag tyckte de gick så himla lätt för han, men då insåg jag ju att han fuskade fast han visste det inte själv. Det var mitt fel för jag hade inte lärt han allt, så kan de gå!

Men det bästa av allt, jag har hunnit avverka två timmars sömn på soffan ikväll! Behövligt!

Tjing


Första advent är här!

Söndag idag, och första advent! Jag tror inte att det är sant! Vars tar tiden vägen?

Har i alla fall hunnit haft hit lite främmande på förmiddagen som firade Eric, dom har varit sjuka så dom har inte hunnit vara här men idag så passa det alldeles utmärkt!

Sen drog jag och Eric in till stan efter lite mat och vila! Träffa lite kändisar så att säga och köpte även en julklapp till Eric från tomten! Kanske en onödig sak att göra men samtidigt roligt för han.

Igår så drog vi förbi Anna och Daniels inflyttningsfest och Erics morfar var barnvakt här under tiden, roligt att träffa nya som gamla ansikten där! Och framförallt roligt att få komma ut och bara vara jag, och även bara vara vi! Det händer inte alltför ofta om vi säger så!

Annars tror jag nog inte jag har känt mig såhär trött på mycket länge, kroppen vill inte riktigt fungera men försöker hålla i gång så man inte känner av det så mycket!






Rassel!

Nu har då morgon anlänt med storm, jag fattar inte varför natten måste gå så himla fort, det känns som om man hinner inte ens blunda så är det dags att stiga upp. Trots det så finns det inget som är bättre än då man vaknar till ett gulligt surrande från spjälsängen, har han en liten skallra i sängen och ibland finner han denna och hör man bara rassel rassel, ja det låter hemskt roligt.

Jag vet bara för någon kväll sen då Daniel skulle gå och lägga sig men jag satt uppe, så precis då han la sig då hörde han rassel, rassel, jo tror ni inte att Eric hade vaknat och hittat sin lilla skallra, det lät hemskt roligt!

Jag hade tänkt bege mig in till stan idag på morgonen men en vän, det ska bli trevligt, får se om man kanske fyndar något i alla fall, skulle inte vara så dumt! Skulle framför allt behöva ha några nya kläder men ja jag tycker inte att jag hittar något då jag väl är ute och kikar, brukar komma hem med saker åt lilleman i stället!

Tjing!


Lurifax!

Varit en dag med full rulle kan man väl säga, vi vaknade klockan 10 idag och snacka om att det var skönt. Drog förbi morsan som snabbast och fick lägga upp hennes gardiner.

Sen in till stan bara som snabbast, hitta några tröjor till Daniel på jack and jones, passera förbi då jag gick in på Lindex barn så såg jag bara tröjan till Daniel och kom hem med två stycken till!

Bara hem och sen drog jag och handla i sämsta tiden, klockan halv fyra, just det! Då alla andra också ska handla, men jag hitta mig en parkeringplats och fick slåss där inne på affären för att komma fram. Men mycket möda och besvär så hitta jag allt jag skulle ha till våran mat som vi skulle bjuda på! Het kyckling! Mums!

Vårat sällskap anlände och jag hade full kuggning med maten och Daniel hjälpte men men vi lyckades tror jag i alla fall! =) Lite tv och surr med lite gotta efter det, ja det kunde helt enkelt inte bli bättre! Så nu sitter jag här och pillar ner några ord.

Sämst på svara på allas kommentarer men jag får ta tag i det imorgon! Nu ska jag slappa!

Jo föressten min sambo lura mig idag att han skulle till spanien och jobba i två veckor och jag tänkte bara onej! Men den lilla lurifaxen bara lura mig, ändå skönt, visst det skulle funka än om han var tvungen men det är skönt att ha han hemma!


Reflex!

God kväll eller god natt kanske! Här sitter nattugglan i vanlig ordning!

Det blir inte att jag kör bil så ofta nuförtiden då Daniel i regel får köra själv, och igår då jag körde in till stan var det rätt mörkt men spela roll, de funka det också trots att man är lite ovan!
Dock kanske det skulle behövas en lag på att ha reflex, för det är lätt missat om man möter någon som kommer och går, helt plötsligt så dyker de bara upp! Poff!

Ikväll har jag varit på ett trevligt alpnaeringsparty men det blev inget inköp, men mest är det för att jag alltid har sån beslutsångest om saker och ting och jag kunde inte bestämma mig men kanske om man är någon mer gång på något sånt kanske man passar på och inhandlar något, då har jag ju hunnit tänka också.

Eric har haft det mycket trevligt med all reklam idag så det såg ut som ett bombnedslag innan han var klar, men det såg rätt roligt ut ändå! Han har även har nya järva mål hela dagen lång med det enda och det andra. Har det inte varit bombnedslag så har det varit och hänga på databordet och svajja!

Nej nu får det vara bra för idag :) Hade tänkt lägga upp nå bilder på lilleman men de får bli någon annan dag!

Vimsig eller yrvaken kanske man ska säga!

Vad det regna i natt, jag är ju en nattuggla så jag sitter alltid uppe för länge än vad jag egentligen har tänkt och sen då morgonen anländer då är jag helt död! Men mitt eget fel så jag får skylla mig själv.

Jag var tvungen att ringa till Daniel nu på morgonen för att höra om en arbetskompis till han hade ringt i morse, för jag har ett svagt minne av att jag hade svarat i telefonen och pratat med han men jag visste inte om det var en dröm eller om det var sant, men mycket riktigt, jag hade svarat telefonen!
Tydligen hade jag väl låtit helt död men jag hade ändå lyckats svara på frågan, tror jag?

Ja undra vad folk ska tro ibland, jag drar ner alla persienner här nere på kvällarna för att jag är så mörkrädd och speciellt då jag är själv. Speciellt i vardagsrummet för vem vem, det kanske står en galning utanför och bara väntar på att jag ska titta dit! Haha ja nojjiga jag!
Jag har till och med skrämt upp min sambo ifråga och han har också börjat dra ner persiennerna, för jag sa som så, tänk om du sitter framför datorn och sen tittar på fönstrerna och där står någon, haha!

Tjing!  


Hus, vaccin, talanger!

Varför föddes man inte med någon talang, inte kan man då sjunga, spela eller måla!
Möjligtvis att man har några dolda talanger men nja jag tror ju inte det! Sitter och ser so you think you can dance, snacka om vilka talanger det finns där ute och sånna som gör helt otroliga saker.

Ringde till min bvc sköterska idag och boka om våran tid som vi egentligen har imorgon, så nu får jag lite mer dagar att fundera på om detta med vaccinet och jag rådfråga med henne också lite. Jag blev som ännu mer fundersam då vissa landsting har börjat dra tillbaka detta med vaccin på småbarn, bland annat västerbotten, snacka om att det satt sig på hjärnan!
Snart är jag helt snurrig, jag vet att beslutet måste komma från mig och att det ska kännas rätt men ja vi får se!

Eric är fortfarande inte riktigt pigg och har haft en gnällperiod nu, jag kan bara hoppas på att det blir bättre! Eller jo det blir bättre, klart de blir!

Har ju inte skrivit här i bloggen att vi kommer att bli husägare inom en snar framtid! Som vi längtar, efter jul påbörjas det med renovering för fullt!


Beslutsångest

Jag har världens beslutsångest med denna vaccination på Eric, jag har själv vaccinerat mig och Daniel ska också göra det men jag vet inte hur vi ska göra med Eric. Det är både för och nackdelar med det men samtidigt så skulle jag som inte kunna förlåta mig själv om han skulle bli sjuk och jag inte har vaccinerat han.

Ja jag får försöka ta mig ett beslut i alla fall! Fast så svårt!


Kalasat hela helgen!

Jaha ni! Kalas hela helgen har det varit, därför en dålig uppdatering nu, har varit helt knäckt jag också! Haha ja man blir då inte yngre själv heller så!

Åkt själv på en förkylning! Gaaah! Inte alls planerat men tyvärr går inte sånt att planera tyvärr! Hoppas nu på ett under och att man är förkylningsfri inom ett dygn.

Eric är här och härjar på för fulla muggar, hänger i databordet så att hela havet stormar kan man väl säga, ne men inte för att överdriva med lite svajjigt kan man väl säga att det är.

Finns det något bättre än att duscha! Jo det gör det säkert men det är definitivt en bra grej!




Grattis

Grattis på 30 - årsdagen min älskade karl!



Gamla minnen!

Vilka minnen, idag var Emma förbi och hälsade på där vi satt och snacka om det ena och det andra och vi kom in på sånt vi gjorde förr i tiden. Tyvärr är den tiden förbi, men man insåg så mycket man gjorde förr om dagarna, allt från inlines till att sitta i flera timmar i lekparken på traktordäck! Ja vilken tid!

Läste även en blogg idag där jag insåg ett gammalt band som man spelade mycket förr, ja de var minnen det med!

Vi har varit förbi bvc en sväng idag också! Han väger kring 10,5 nu och är 76 lång! Gullungen var så snäll och läkarbesöket gick då bara bra!

Blir ett kort inlägg, jag är rent utav sagt lat idag! =)

Kramar


Bild

Lägger in en kvällsbild på lilleman också!


Knackande på dörren

Natten vart lite bättre i natt, somna kring halv fyra så de går ju framåt i alla fall!

Fick sovmorgon till tolv idag, mycket behövligt måste jag då säga! Daniel och Eric hade varit och hälsat på farfar under tiden.

Jag och mamma gick in till stan en sväng där jag hitta lite kläder åt lilleman, men jag har lagt av det så jag får fundera, hitta i alla fall några saker som jag köpte.

Har inte så mycket mer att skriva ikväll förutom att det knackade på dörren tidigare ikväll och när jag öppnade stod det någon där med jackhuvan på, så man såg inte vem det var. Men med lite skratt så suprise de var ju Emma! Det var grymt roligt att du bara kika förbi sådär ju!

Våran lillkille tjorva lite ikväll men nu verkar då han ha somnar, det behöver han!

Kramar


Ettårskalas

Somnade halv sex i morse, det är helt sjukt och man blir galen av att ligga i sängen så jag steg upp ett par vändor. Och sen steg vi upp kring halv tio, så de var skönt.

En sväng på barnens hus blev det och inhandlade en present då vi skulle bort på ettårskalas. Som förövrigt var mycket trevligt och roligt då vi inte har träffat varandra på länge.

Hem och åt och sen la jag Eric och somnade själv på soffan i två timmar och de var lätt värt de, skönt dessutom.

Annars vet jag inte vad som händer i veckan riktigt, förutom i helgen är de lite planer :)

Ska på ettårskontroll på bvc på torsdag i alla fall, så de ska bli spännande, de var ett tag sen vi var dit.

kramar

Dålig natt för min del!

En dålig natt för mig, kunde inte somna och somna inte förrän halv fem på morgonen, ibland är det bara å härda ut helt enkelt.

Annars har den tråkiga dagen passerat, har inte alls gjort något speciellt, bara hängt med lilleman och tagit de lungt. Vi åt hos mamma och pappa idag då Daniel jobbar eftermiddag.

Hann i alla fall nästan läsa ut boken män som hatar kvinnor igår, läste dom sista sidorna idag. Grymt bra och lätt läsvärd! Har startat igång andra boken nu, läst cirka hundra sidor idag av den!

Imorgon ska vi faktiskt på ettårskalas hos en från mammagruppen, så det blir jätteroligt å träffas, för det var så längesen!

Jag avslutar här

Kramar


Golvet fick sig en tårtbit

SötEric är det enda jag kan säga! Fick sin ettårstårtbit idag och det första han gjorde var i princip och kasta ner den på golvet men fick sig en liten smakbit på fingrarna så han fick sig en ny tårtbit och då hamnade både i munnen och på golvet.

Så firande med familjen blev det idag! Jag tror hela familjen var knäckt efter det, jag var så trött vid åttasnåret på kvällen och vi gick och la oss i sängen kring kvart över nio. Eric han sov redan och Daniel han somna men inte jag, så här är jag!
Det är så typiskt, jag är så trött men då jag väl går och lägger mig så blir jag som pigg, inte vad jag vill men jag orka inte ligga och stirra i mörkret heller!

Idol igår i vanlig ordning, och Erik hejjar man på! Vinner inte han så ja då vet jag då inte vad jag ska säga!

Kramar


Oroligt

Full rulle hela dagen idag! Hunnit med att baka lite och idag har vi även fått våran nya vagn och snacka om vilken viktskillnad! Ska bli skönt med en lättare vagn att dra omkring på också!

Har även hunnit tvätta lite idag också och hunnit handla och laga mat för den delen, och nu har jag gjort tårtan nästan klar för imorgon är de kalas här hemma!

Dagen har gått så grymt fort idag!

Lite oroliga kvällar har vi haft på sistonde, lilleman vaknar efter en halvtimme och skriker och vi vet inte alls varför han gör så, och kan ta gode taget innan han somnar om men tycker det har blivit lite bättre nu men vi får se! Kör på med femminutersmetoden i alla fall, och jag som är så len vill ju helst plocka upp han men bara stå emot!

Jag hoppas för hans skull att de ordnar sig för han behöver sömnen då han inte sover så mycket på dagarna!

Gubben ligger redan och sover han, men han ska upp och jobba imorgon på förmiddagen och även hela dagen på söndag, så de blir jag och Eric själva nästan hela helgen plus nästan hela veckan, men då är han ledig fre, lör och söndag i alla fall.

Kramar


Besiktning klar!

Jaa! På morgonen var jag och gjorde bort efterkontrollen på besiktningen av våran bil och det var inga problem! Skönt att ha det ur vägen nu, så att man slipper tänka på det i alla fall!

Glömt och berätta har jag i alla fall, Eric har fått en dagisplats! Så första februari börjar jag skola in han på dagiset precis bredvid oss. Skulle egentligen börja om och jobba den 18 januari men dom kunde inte börja skola in förrän 1 februari för att dom håller på att bygga om, så jag blir hemma till den 15 februari istället!

Annars var några stycken hit igår och fira våran lillkille som fyllde ett men resten av gänger kommer på lördag, så det blir roligt! =) Sen har vi ett kalas kvar då Daniel fyller år, och sen är det klart!

Lugn dag idag, har renbäddat och ska tvätta bort det!

Kramar

Grattis vårat älskade barn

Grattis våran älskade son på din 1 års dag!

Kan ni tänka er att det är ett år sen han anlände till oss och gjorde förgyllde våran dag för resten av vårat liv
Vi älskar dig mer än ord kan beskriva.

Älskade barn







Jag minns den dagen som den vore igår, du överraskade oss med att komma 11 dagar före beräknat. Vattnet gick 03.24 på morgonen och vi var på sunderbyn prick klockan 06.00. Du tittade ut till oss 12.52 och vägde 3360g och var 48 cm lång.


Bakgalningen

Tack för alla gratulationer!

Som ni förstår har man varit en total galning och bakat på kvällarna för att få det att gå ihop då gubben har jobbat så man har nå fika då man fyller år. Gjorde klart de sista ikväll, så nu kan man äntligen ta de lungt.

Varför storbak? Ja förmodligen för att vi är familjen november, både jag, Eric och Daniel fyller år i november så just därför har galningen varit framme och bakat!

Har en sambo som ligger och sover i soffan nu såhär på en lördagkväll, han skulle ta en powernap!

Igår så skruva Daniel i bilen så att jag ska fara och besikta den till veckan! Och jag for och hälsa på en vän, mycket roligt och mycket trevligt för det är inte så ofta vi träffas men alltid lika roligt då vi gör det!

Sen kom svärmor och svärfar förbi och fira mig, fick ett presentkort av dom och jag fick en globalkniv av min sambo! Stort tack!

Idag blev de luleå, fynda lite smågrejs och sen när vi kom hem drog jag till stan och fynda en liten farsdagpresent tills imorgon! Sen dammsuga, och göra klart baket!

Nej nu ska jag gå väcka min karl!


Gammeltant!

Jag kommer ihåg denna dag för ett par år sen då vi bodde i lägenhet i Öjebyn och jag hade jobbat till kvart över tolv och skulle skynda mig hem, det snöade hur mycket som helst! Ibland var det nära på att jag höll på att fastna med bilen, så mycket snö var det!

Jo varför kommer jag just ihåg denna dag är för att denna dag blir man ett år äldre, så grattis till mig själv! Haha! Man närmar sig gammeltant!

Annars fick jag ett gratulationssms av en kompis från Norge nu på morgonen, mycket roligt med tanke på att vi inte pratar så ofta! Men vi träffas alltid då hon kommer hem och eventuellt dyker hon hem till jul, beror nog på lite hur det är med hennes jobb och hur länge hon är ledig.

Kramar


Morotskaka!

Svammliga jag, jag var som gode lugn till en början och tyckte som att det inte var någon större fara med Erics öga men när jag kom hem så ringde jag ändå till bvc mest bara för att berätta de och för att han gnuggade ögat och då börja de småblö igen så vi fick komma dit och hon satt dit som ett plåster så att säga men ingen fara precis som jag trodde.

Bakade en morotskaka förra kvällen som gick åt skogen så jag baka om den ikväll och den blev faktiskt himla bra! Så nu är jag nöjd igen, jag hatar att misslyckas! Så jag var småpurken igår kväll då Daniel kom hem!

Annars blir de en ensamkväll ikväll då Daniel jobbar över men de e bra med lite extrapengar också nu när julen börjar närma sig!

Nu ska jag forsätta och se Criminal minds

Kramar


Blåöga

Mitt lilla hjärta har fått ett blåöga och är rätt svullen, han trilla mot något idag och fick sig ett litet jack uti ögat eller jack och jack men något blev det i alla fall men inget stort så nu får han säkert vara svullen ett par dagar!

Håller på att tvätta i tvättstugan i vanlig ordning, inte roligt men!

Snöar en aning idag men inget som verkar kvarstå, kan inte säga att det stör mig direkt! Jag är ingen människa som gillar snö, snarare tycker det är besvärligt! Det enda positiva är att det blir ljusare, och som min sambo så är det bra när han pendlar varje dag fram och tillbaka till Luleå.

Hade tänkt ta mig förbi någon affär med lampor idag, behöver några nya fönsterlampor här i vardagsrummet!

Kramar

Vaccin

Fullt rulle hela kvällarna kan man väl säga, i måndags städa jag hela nerevåningen så det är fräscht! Har uppe kvar men det hinner jag med någon dag!

Igårkväll bakade jag för fullt men hann inte klart så jag har bakat idag också men de sket sig en aning med en kaka eller halva kakan! Det gick att rädda några bitar i alla fall, så de kändes inte helt onödigt ändå!

Så jag hoppas på en lugnare kväll imorgon men vi får se om jag får upp något annat il eller något sånt.

Stått i en jävla kö idag för att ta vaccinet, jag har grubblat på att fundera men nu blev det så i alla fall med tanke på det jobb jag har och för lillemans skull dessutom. Vi stod först i kö för att få en kölapp och sen när vi väl hade fått den så var det säkert mellan 70 - 100 stycken före oss, så de vart en och en halvtimmes väntan, så halva eftermiddagen gick.

Nej ska jag kasta av mig bakarkläderna och lägga mig i storsoffan!

Kramar

Morgonprommis!

Efter jag startat tvättmaskinerna så bar det av på en långpromenad på morgonen, det var grymt härligt men blåste en aning men de gick bra ändå! Lilleman somna efter halva vägen och när jag kom hem så gick jag till tvättstugan och hängde tvätten!

Annars har det varit en relativt lugn dag idag, de kan behövas sånna också! Lilleman har pinnat på och bara gått mestadels av dagen så han går nog snart på heltid!

Då han la sig så har jag dammtorkat hela nerevåningen och imorgon blir de att dammsuga och skura! Skönt att få det ur världen!

Just nu sitter jag och ser på plastikkirugi, snacka om att dom kan!

Tjing

God mat och gott sällskap

Tack Anna och Daniel för den härliga och roliga kvällen igår med jättegod mat och härligt sällskap!

Vi blev bjudna på trerättersmiddag men en jättegod förrätt med bröd och en röra på bland annat lax, mums säger jag!

Sen fick vi smaka något vi aldrig smakat förut med fläskfilé, bananer, curry, mandariner och bacon, det var hur gott som helst!

Och sist men inte minst cheesecake! Ja en riktig lyckad kväll måste jag då säga, och uppskattat från våran sida :)

Så tack än en gång!

Just nu är Daniel och skruvar i bilen och jag har plockat undan här litegrann men de känns som att det är en hel del kvar men ta lite eftersom i alla fall!

Nej nu ska jag fortsätta

Kramar

RSS 2.0