Camaro & babysim!

Igår var de nästa sista gången på babysimmet men de gick bara bra för våran lilla kille, han är så nöjd och glad i badet så man måste nog fortsätta fara och bada med han efter kursen är slut. Sen ska vi påbörja den andra till hösten, tror det är bra för han och även för mig att få göra något annat.

Glömde ju att berätta att nu har Daniel fått igång camaron sin så vi var ju ut på en tur i söndags! Det känns bara som sommar då man åker i den, men kan ska även fixa till så vi kan sätta dit bilbarnstolen så lilleman får åka med, det är väl klart han måste det!

Inget roligt väder är det då i alla fall, så vi får se vad som händer idag. Hade tänkt mig in till stan en sväng idag men som sagt vi får helt enkelt se vad som blir.

Just nu ligger han på golvet och bara surrar som den, det börjar väl vankas mat också för den delen.

Nej nu kilar jag

Tjing!


Loppmarknad, Storheden och annat!

Här var det längesen man skrev, dagarna har varit fyllda med det ena och det andra.

I helgen blev det i alla fall att fara på Lions loppmarknad och fyndade lite saker där till våran sötnöt! Det är bra då det är billigt, nu längtar man bara mer efter loppmarknaden som är på badhusparken men den kommer ju inte vara där i år men ändå!

Sen efter jag hade varit där så bar det av till lule på storheden, fynda två pyjamaser till han för billig penning men inte så mycket mer än så.

På kvällen drog vi förbi en kusin till Daniel och hennes karl, vi satt och snacka in till sena natten och lilleman sov så gott där, nemas problemas.
Annars har dagarna fyllts med långpromenader och lite stan och andra nödvändiga saker som man måste göra.

Idag är de babysim och tvättstugan, ska även till barnens hus en sväng.

Nej nu är de Eric som vill ha lite käk

Tjing!

Moster har varit barnvakt!

Idag har Eric fått vara med sin moster, för jag skulle på mammaträff och vi skulle gå igenom detta med hjärt och lugnräddning så de kändes som att jag ville vara med och hon ville ställa upp. Tack så mycket!
Det har gått hur bra som helst, men det kändes tomt utan han, speciellt då man har han vid sin sida jämnt.

Första cykelturen blev idag, först gick vi ut på en långpromenad på morgonen och sen bara hem och duscha och iväg på mammaträff så då tog jag cykeln, snacka om att man är ovan att cykla men det gick de också.

Ikväll kom Eric morbror också förbi och lirade lite wii, han är ju kung jämfört med en själv.

Nej nu ska jag hoppa till kojjs!

Tjing

Babysim idag!

Babysim står på schemat idag, nästa sista gången är det. Vad vi ska göra idag har jag ingen aning om, men de blir säkert lite dyk och sånt.

Varit en fullspäckad helg känns det som, varit och hälsa på vänner kors och tvärs åsså fick vi ju se en liten bebis i helgen, inte kommer jag ihåg att Eric har varit så liten, snacka om att tiden går så fort och man ska då verkligen ta reda på den.

Annars blev de lite skvaller på lördagkväll då tuss och gulan kikade förbi här hemma hos oss, mycket trevligt! Det får vi allt ta och göra om tycker jag.

Nej nu ska jag ta och packa väskan och börja göra oss klara inför simmet! Det tar ju sin lilla tid innan allt är inpackat och klart.

Nej nu kilar jag vidare, lägger in en kort på sötnöten våran!


Bvc och promenader

Tittade på termometern idag, inte lika varmt - 2 grader, kanske blir varmare under dagen.

Igår var jag ut på två långprommisar, kändes i benen en aning men ändå inte värst, skönt var de då framförallt.
Annars var vi förbi några vänner igår och det var mycket trevligt.

Var på bvc igår och fick femmånaderssprutan, gick mycket bra men fick lite feber, det fick han förra gången också. Men verkar då rätt pigg och alert nu och ligger på golvet och sparkar.

Tror inte de blir så många knop idag, Daniel är och hjälper en kompis med några saker så jag och Eric pysslar på här hemma än i alla fall, jag måste dock in till stan en sväng, vet ej om de blir någon prommis, men tiden får utvisa.

Annars ikväll ska vi och hälsa på några andra vänner som nyss fått barn, en liten kille!

Och just nu är Erics moster i Paris, lite avis är vi ju! Men hoppas ni har de bra!

Kram


Stan med moster

Ännu en dag men solen i sikte, vad härligt!

Igår så gick vi in till stan och mötte upp Erics moster! Där blev de en smörgås på röda lyktan och lite rantande på stan! Fann mig dock ingenting men det blev ju i alla fall inte så dyrt då!

Hade tänkt mig ut på en långpromenad idag i det sköna vädret. Förövrigt så gjorde han morgon kvart över sju, jag trodde inte det var sant, snacka om trött jag var men konstigt nog så känner jag mig pigg nu.

Tycker det är svårt att klä dom små nu när det är sånt här väder, känns alltid som att han är för mycket klädd men samtidigt vill jag inte klä han för lite heller. Men snart är ju sommarn här, skönt!

Tjing!


Härliga väder!

Strålande sol ute, snacka om skönt!

Igår spenderades i princip hela dagen på pottan ute i det härliga vädret, sen blev de middag hos Daniels föräldrar. Snacka om att man var trött igår då man hade som varit ute hela dagen, vi var som helt knäckta och de blev inte en så sen kväll.

Ut i solen blir de idag också, man får passa på då det är så härligt ute!

Lilleman ligger på en filt och sparkar med bena och leker med sina leksaker, annars har vi inte så mycket för oss nu på morgonen. Jo jag har tv:n på och sitter och ser knight rider, snacka om kult!

Nej nu ska jag börja göra oss i ordning.

Tjing!

Första tanden på G!

Nu är påsken här, snacka om att tiden bara försvinner och att det går så otroligt fort. Jag tyckte nyss de var november och att man låg på förlossningen och fick våran underbara kille, men det är snart fem månader sen.

Det är nästan så att man skulle vilja backa tiden en aning, det går nästan för fort för att vara sant.

Annars har lilleman inte sovit allra bäst dessa nätter, han har vaknat under natten och velat ha mat, vilket inte har hänt på mycket länge, kanske i någon tillväxtperiod eller så. Men hans första tand har ju börjat anlända!

Annars händer väl inte så mycket under påsk, försöka umgås och bara ta de lungt, kanske ut och grilla någon dag, jag hoppas på bra väder!

Det har inte hänt så mycket för oss, tvättstugan och mammaträff är de som har legat på schemat under veckan. Känns ändå som att det har varit full kuggning.

Lilleman ligger i gymmet och gymmar för fullt just nu, så därför passar jag på och skriva ett par ord.

Glad Påsk


Första dyket!

Babysim stod på listan idag, så vi packade väskorna och drog oss dit jag och Eric, där var de dags för första dyket! Lite nervös ändå men det gick hur bra som helst för lilleman. Det är roligt att få göra något annat faktiskt under dagarna och Eric älskar att plaska i vattnet, så det är ju positivt.

Annars känns det som att dagen har varit full rulle, då jag kom hem blev de tvättstugan i vanlig ordning, hur mycket tvätt som helst kändes det som. Sen i väg och handla blöjor och annat bra ha saker. Och nu äntligen är vi hemma och tar de lungt, lilleman har lagt sig för natten och sover så gott däruppe i sin säng.

Helgen har varit härlig, i lördags fick vi besök av Linda, Pelle och Harry där vi lagade käk och surrade, blev lite wii också för den delen, bra träning ibland! Det är bra underhållning om inte annat.

Och söndag drog vi oss till dannes föräldrars stuga och grilla lite korv och tog de lungt, men blev inte så länge, jag var ganska trött och hade inte sovit allra bäst heller. Blev grillat till middag också för den delen, inte tråkigt!

Vad hade jag annars tänkt skriva, jo just de nu har det sunda livet startat. Jag har som kommit till insikt att jag måste helt enkelt och att det verkligen behövs. Jag har ju lyckats gå ner 22 kilo förut så varför skulle jag inte kunna det nu och kunna ha denna karaktär som jag verkligen behöver. Som sagt, nu är jag pepp!

Lilleman leker med sina leksaker



Storstädat

Idag har man varit duktig måste jag då säga, vi startade morgnen klockan nio då lilleman vaknade. Vi gick upp och gjorde oss klara sen så började med att städa sovrummet och renbädda där, sen fortsatte jag städa hela övervåningen, gick rätt smärtfritt och lilleman låg så nöjt och tittade på för första gången, annars brukar han vilja ha uppmärksamhet just då man ska göra något, men ingen fara för det!

Sen bar det av neråt, och jag tog även tag i städade hela nerevåningen, gick också rätt smärtfritt och lilleman somnade en stund, så det var som perfekt. Så nu är hela lägenheten i topp om man säger så, vi får ju främmande imorgon så de kanske är bra om det inte ser ut hur som helst.

Imorgon blir de grillning med lite vänner, kanske lite wii också för den delen, ska i alla fall bli trevligt måste jag då säga.
Annrs har vi varit och handlat idag för imorgon, så vi slipper göra så stora utsträvningar.

Nej nu ska jag gå och mysa med familjen

Tjing

Underbar dag igår!

Idag är man trött, inte sovit allra bäst nu på ett par dagar, men det går ändå.

Vilken underbar dag igår, jag stoppade Eric i vagnen och så gick vi in till stan där vi skulle ha mammaträff. Riktigt häligt och det var rent varmt ute då vi gick dit och hem i och för sig. På hemvägen så svängde vi förbi Ica och handlade, sen bar de av hem till matlagning, lax och potatis med romsås, snacka om gott!

Hann inte mer än att äta och duscha så bar de av till några vänner i Norrfjärden för att hälsa på, där blev vi en stund med lite surr och gott fika. I bilen hem så somnade lilleman nästan direkt, snacka om trött.

Just nu ligger Eric på en filt och leker med några leksaker och pratar på. Snacka om vilken going han är och han är så söt på morgonen då han ligger och pratar för fullt.

Annars idag blir de väl inte så många knop för min del, jag hade väl tänkt ut och gå men skulle ju nästan vilja att solen tittade fram, det är mycket roligare att vara ute då solen är framme.

Nej nu ska jag gå och leka med lilleman.


RSS 2.0