Bildmaraton








Loppis, dop och annat fix

Fullt upp hela helgen har det varit!
Speciellt laddad inför första loppisen som var i lördags där man fyndade en grind till våran trapp för i sinom tid så kommer Eric att ta sig framåt och då är det bäst att det finns i alla fall. Fynda även lite leksaker och en tröja! Det är så roligt med loppis men inte var det lika mysigt på nolia som det är i badhusparken, charmen var inte densamma!

Sen har vi även hunnit på dop i helgen, mycket fint och gott fika! Även fina tårtor måste man då säga!

Har även hunnit vara lite duktig men våra kabelhärvor bakom datorn och tv:n som jag nu har fixat, så de känns bra. Har ju även varit mors dag idag så man blev ju uppvaktad för första gången med en blombukett och lotter, inte dumt!
Även varit hos mamma och fått sig lite gofika!

Varm dag har det dock varit idag, nästan för varmt fast man klagar ju alltid! Antingen är de för kallt, eller för varmt, eller så blåser de för mycket och så vidare. Men det hör väl till, men i alla fall skönt att sommarn är på väg!

Längesen jag la upp en bild på lillkillen men här kommer en!


Dålig uppdatering, dags för det!

Dålig uppdatering har det varit! Har i alla fall hunnit med en hel del saker i veckan, vi har varit på kalas då lilla Harry fyllde ett år, tänk ett år sen vad tiden går fort.

Lilleman är inte riktigt bra än, det hörs att det är lite trångt i bröstet så han ska fortsätta få bricanyl, om det bara ville gå om men det gör det med tiden. Men han är då bara pigg och glad och vi myser dagarna fulla.

Var på mammaträff på familjens hus igår, mycket trevligt med en hel del surr. Alltid roligt att få träffa andra mammor och få prata av sig en del om allt och inget men mest om dom små liven såklart!

Nu på morgonen har jag hunnit köra en diskmaskin och plockat ut den och sen plockat upp en massa kläder som har legat i påsar sen när man har tvättat och även hunnit vara till tvättstugan och satt på två maskiner. Full rulle hela morgonen känns det som och även lekt med Eric givetvis.

Idag blir de nog att träffa Gulan en sväng, det ska bli trevligt! Det är ju inte alltför ofta man träffar henne då hon bor i Umeå så det är alltid roligt att träffa hon då hon kikar hem.

Nej nu ska jag kila men nu har jag då hunnit uppdatera lite i alla fall.

Ha de bra


Grillning, promenad, stan

Fullt upp har det varit mest hela dagen, på morgonen var vi och grillade på pottan med några vänner, vilket härligt väder måste jag då säga. Det såg ju inte ut som det på morgonen men det klarna då upp i alla fall.

Sen bar det av hemåt för lilleman och äta lite lunch, kalops och potatis idag men det var inte alls någon höjdare tyckte våran lillkille, men man kan inte älska allt och det är första gången han spottar ut maten som han gjorde idag.

Sen så bestämde vi oss för att gå in till stan och där gick vi och kikade runt, vi for mest för att se lite folk och få oss en liten promenad. Sen mötte vi Erics farfar som var och hjälpte till med bilutställningen som är i helgen på nolia.

Sen hem och ta de lungt, och hängt upp lamporna i hallen, äntligen! Vi har haft något provisoriskt förr men nu sitter dom där. Ikväll hade vi även tänkt ut med camaron en sväng, härliga väder så man måste passa på.

Nej nu är det ut och glida!

Tjing


Mammaträff, jobb, och plattläggning

Tog en prommis in till stan idag för mammagruppen skulle träffas på familjens hus men när jag anländer dit så får jag veta att dom precis skulle stänga så istället gick vi och fikade, funka det också.

Jobbet ringde idag och fråga om jag ville jobba nå i sommar, och jag hade inte alls tänkt jobba något men det sluta i alla fall med att jag for förbi där och hitta några dagar att jobba i alla fall, men bara tre timmar, skönt! Så i sommar kommer man jobba några dagar men det funkar det också.

Sen bar de av hemåt och vi åt middag och sen påbörjades här ute på baksidan med att lägga om plattor, funka riktigt bra. Våran granne var lite nyfiken på vad jag och pappa höll på med och stod där och prata och tittade på ett tag, men det är bättre att få lära sig att göra saker själv än att alla andra ska göra det åt en. Nu är det bara kvar att lägga dom sista 24 plattorna som ska dit men man får ta det lite då och då.

Även pollenallergin har börjat sätta fart, för tidigt säger då jag! Aldrig har jag då känt sånt förr men det måste vara mycket pollen i luften nu. Så jag måste å inhandla nå medicin som ändå typ inte fungerar som jag skulle vela.

Vilken gladskit till son man har, han har bara varit mest glad hela dagen och han har för sig en massa ljud nu men det är bara roligt. Annars nu har han riktigt kläm på det här med att vända sig från rygg till mage och det är typ det enda han gör. Så framsteg gör dom hela tiden och det är så roligt att se.

Nej nu väntar duschen på mig

Tjing!


Prommis och besök

Idag så steg Daniel upp med Eric på morgonen så jag fick mig en sovmorgon, det var välbehövligt kan man väl säga.

Annars har det inte blivit så många knop idag, jag och eric var ut med mamma och hundarna på en långpromenad, det är typ det som har hänt idag. Har även hunnit laga mat så mamma och pappa åt här.

Ikväll får jag lite besök av några vänner, så det blir trevligt att få göra något annat, dom har med sig sin bebis som är en månad gammal, tyckte det var nyss dom fick men tiden går så otroligt fort att man inte alls hinner med.

Imorgon blir det mammaträff och lite annat smått och gott, pappa skulle även hjälpa mig att lägga plattorna på baksidan så att det går lite fortare. Måste även ta tag i framsidan så det blir lite trevligt där, just nu är det inte det, enligt mig i alla fall.

Hade även tänkt mig förbi jobbet här någon dag framöver, måste verkligen ta mig i kragen och göra det.

Nej nu ska jag kila

Ha de bra


Tidig uppstigning

God morgon allihopa!

Lilleman ville stiga upp klockan fem idag, så de var bara å hänga på det! Han har sovit otroligt bra i natt men sämre för mig men vet inte alls varför men så kan det ju vara ibland.

Helgen har passerat än en gång, snacka om att tiden bara försvinner men det är skönt då det är såhär fina dagar i alla fall. Blev ikea för oss på söndagen, kändes roligt att få göra något annat och Erics moster följde med, mycket trevligt!

Så det har inte blivit så mycket att sitta ute i solen men nog hinner man med det också, men som sagt det är roligt att göra något annorlunda.

Nej frukostime!

Andra kaktjuven på g!

Å jag glömde ju att berätta att kaktjuv nr 2 är på väg upp också för lilla Eric, den har varit på gång ett tag nu, det är så sött och se då dom små bissingarna tittar fram.

Lilleman ville stiga upp halv fem nu på morgonen så det var bara upp som gällde, snacka om att man inte alls var sugen men vad att göra. Han somna i alla fall om nu en stund på morgonen, det behövdes!

Annars idag blir det nog inte alltför många knop, jag hade tänkt pysa in till stan men vi får se om man orkar.
Daniel är i luleå idag och hjälper någon kompis med någon bil så det är bara jag och Eric idag.

Nej nu vakna nog lilleman från sin lilla tupplur.

Ha de bra

Tjing!

Vänder sig, kryare, och bära plattor

Har inte spenderat så mycket tid vid datorn på senaste, pysslat på med lite av varje, igår så var vi och hämta plattor som vi ska lägga här på baksidan, så några plattor blev det men det kommer bli så bra.

Annars har vi varit på bvc för 6 månaders kontrollen och allt såg bara bra ut och man måste ju få berätta att läkaren tyckte att Eric hade intelligenta ögon, våran sötnöt! Ja så nu slåss hela familjen om vems ögon han brås på men såklart är det ju mamma!

Däremot har ju våran envisa kille inte velat vända på sig hur mycket jag än försökt pyssla på och leka med han och på bvc fråga dom om han hade vänt sig men icket det. Men vad tror ni inte händer dagen efter, jo då vänder han sig helt själv. Det är så typiskt, så nu håller våran lillkille på att vända på sig hela tiden, när dom väl kommer på något så är det som att det är bara det som gäller.

Däremot så är det på bättringsvägen med han och han är mycket piggare och friskare nu, så det är roligt att se i alla fall.

Nej nu ska jag gå och mysa med familjen!

Tjing!


Ett halvår

Längesen jag skrev här men det har varit fullt upp med våran lilla kille som inte har varit frisk men är nu på bättringsvägen, så all vår uppmärksamhet har gått åt till Eric såklart.

I helgen blev de en sväng in till stan där jag storshoppa till Eric, alltid bra då man har lite rabattkuponger, fann mig själv två linnen. Skulle verkligen behöva mig några nya kläder men det får bli någon annan gång.

Idag blir våran Eric ett halvår, så grattis lillvännen! Tänk att tiden har gått så fort och varje dag så händer alltid något nytt.

Nej nu ska jag kila

Ha de bra!



Regnväder och sjuk

Vilket regnväder det har varit, men ibland kan det vara mysigt då det regnar.

Våran lillkille är på bättringvägen men inte riktigt okej är han och det enda man vill är att han ska bli frisk, snacka om att man blir mer nojjig då dom inte är riktigt friska men vi håller tummarna för att det ska gå över fort.

Annars for jag och mamma på barnens hus idag och inhandlade lite smått och gott, lite sånna här bra ha saker fann jag och han fick även en leksak av sin mormor. Var även in en snabbis till stan och inhandlade ett par byxor som jag hade lagt av, passar bra att ha till sommarn.

Eric ligger här nere i vaggan och sover så gott, det är som skönt att ha han i närheten då man själv är nere. Ikväll blir de att se Greys anatomy, har aldrig förr sett det men nu är jag helt fast!

Nej nu ska jag kila

Ha en trevlig kväll alla!


Sjukling

Igår så ringde jag till bvc för att få lite råd, för lilleman har haft hosta och varit så förkyld så länge att jag tycker att det borde ha släppt men ingen feber.

Men då på kvällen så åkte han dit på feber och bestämde mig att höra av mig till bvc på morgonen så att dom skulle få höra och se på honom.
Vi åkte dit och träffade en mycket fin läkare som undersökte han, han fick inhalera två gånger och fick en annan medicin, sen fick vi utskrivet ett recept. Så nu hoppas vi på att lilleman ska bli piggare och slippa denna hosta.

Man vill inte att dom små ska vara sjuka, men han är i övrigt pigg och glad och alltid ett stort leende som förgyller våra dagar. Snacka om att det är det bästa som har hänt en i livet.

Annars har dagen varit lungt, var in till stan och shoppa mig en klänning och även in på dollar och fann lite bra ha saker.

Fick även främmande ikväll, mycket trevligt!

Nej nu väntar sängen!

Tjing!


Blåmärke och blånagel

Igår var det full rulle här hemma, var som en liten trädgårdsmästare och rensade i blomlådan eftersom jag inte vet vad som finns där för att vi flyttade hit i november. Men nu har jag bestämt mig för att skippa denna blomlåda och sätta dit plattor igen så jag ringde till bovärden och man får göra arbetet själv men dom bistår med plattorna så de var bra.

Annars hann jag ju få mig en blånagel igår, det gör nu ont och det var så längesen jag hade det så man minns ju inte hur ont det verkligen gör, har även hunnit få mig ett blåmärke också men vet ej hur. Ja lite ska man väl ändå tåla.

Så moster var barnvakt igår och drog ut på en långpromenad med han så det passade ju alldeles utmärkt. då fick man stöka på för sig själv.

Nej lite skador för att man var trädgårdsmästare igår!

Tjing

Maj är här!

Nu är majmånad här, snacka om att tiden bara går. Annars vart de lungt valborg, och igår hade vi främmande och lira wii hela kvällen, så tack alla för en trevlig kväll.

Annars idag har Daniel och Eric varit ut och gått och gick till bilutställningen som var på Nolia och jag passade på att få gå i stan alldeles själv eller med syster blev det men ändå ingen barnvagn och ingen Eric följde med. Kändes lite konstigt men ändå skönt att få lite ensamtid, det behövs det också ibland för att ladda lite batterier och så.

Ikväll blir det bara jag och Eric som myser på för Daniel ska till fällfors på dragracingen där så vi stannar hemma.

Men härliga dagar är det då i alla fall.

Nej tjingeling!


RSS 2.0