Fullt ös!

Då var de måndag igen, en ny dag!

I helgen har det varit rätt lungt ändå men ändå gjort lite småpyssel här och var, blev i alla fall en heldag på storheden i söndags där vi fyndade lite smått och gått, bland annat en tröja till mig och lite mat!

Annars for jag och Eric med mamma på stan i lördags och kikade lite, hitta två tröjor åt lilleman bland annat, men inte ovanlig att man hittar kläder åt som små.

Tvättstugan idag i vanlig ordning sen blir det i väg på en långpromenad, skönt att få komma ut och även få röra på sig, har en sämre dag i ryggen! Men pepp om att det blir bättre då man rör på sig!

Annars har jag en liten huligan kring golven som är överallt och ställer sig upp överallt, roligt att se att utvecklingen går framåt. Hans favorit sak just nu är att riva ner våra två vita lampor som står på golvet och även stå vid tv-bänken och försöka nå tv:n.

Har även färgat håret rött! Blev mycket nöjd måste jag säga! Har väl länge tänkt det men har som varit osäker om det skulle passa mig.

Tjing

Min kamp!

För längesen skrev jag ett inlägg om hur jag skulle ta tag i min vikt och börja min viktnedgång, ja vad kan jag säga det har inte direkt hänt något utav det och jag har inte alls varit motiverad.
Innerst inne vet jag att jag klarar av det för jag har gjort det en gång förut så varför skulle jag inte klara av det nu, men allt handlar om motivation och vilja!

Större delen av mitt liv har jag mer eller mindre varit mullig, och visst det är inget fel på att vara det så länge man mår bra och trivs med sig själv. Fast jag trivs inte med mig själv och jag vet att jag måste göra något åt det men det är inte bara gjort på ett nafs och jag måste finna denna drivkraft inom mig som gör att jag verkligen orkar och vill detta. Det är ingenting som säger att jag kommer att bli lyckligare av att bli smalare men ett kanske finns där!

Jag saknar denna glimt i ögat som jag har tappat och jag vet det! Jag vet! Men att ta tag i sig själv och rannsaka sig själv tar tid och jag behöver få all den tid jag behöver. Trött och less på att jag vet hur folk tänker och tittar.

Att förändra livstilen ska jag men när jag själv känner att jag orkar och vill. Jag är så pass medveten om mig själv och hur jag ser ut, men i grund och botten så handlar allt om att jag måste rannsaka mig själv.

Det finns inget lättare än att gå upp i vikt, det är ingen match, det är nu matchen börjar, att gå ner och försöka finna en väg som känns rätt.

Det finns inga genvägar till att uppnå det mål jag vill nå och jag har varit på god väg en gång så nog ska jag allt ta tag i mig själv och kämpa! För en med inställning och drivkraft och en motivation så kan man nå hur långt som helst.

Jag tackar min sambo som står vid min sida och ger mig allt det stöd jag behöver och kommer att behöva.

Tillägnat till Daniel

För snart fem år sen fann jag hopp om kärlek
Du öppnade dörrarna till en värld som jag aldrig kommer att glömma!

Tänk er..

Att två personer kan förenas och älska varandra, vad vackert det är!
Tanken att det blev vi två, det får mig att le.

Livet är som oskrivna blad, vi skapar historia!

Daniel, du är min stöttepelare, min ängel och min kärlek
Du har verkligen ställt upp och lyssnat och hjälpt mig.
Är så glad att jag får finna de mål jag vill uppnå och att du stöttar mig.
Vad glad jag är som funnit dig.

Jag kommer nog aldrig finna ord för hur mycket jag älskar dig, men jag älskar dig och givetvis våran gemensamma son som vi har skapat tillsammans!

Jag har väl tänkt att denna blogg kommer att handla om min kamp, om livet som mamma och andra saker.





Ny soffa

En ny dag, först såg som vädret bra ut men nu har då solen försvunnit.

Har varit full rulle här på morgonen, varit och kasta våra gamla soffor och varit och hämtat våran nya! Så nu ska vi bara bygga ihop den men jag tror jag väntar med det tills Daniel kommer hem, eller vi får göra det imorgon.
Men kul i alla fall att få hem den, ska bli skönt med en ny soffa i alla fall!

Annars har jag och Eric varit och gått en långpromenad med mamma och hundarna! Riktigt skönt då man väl kommer sig ut och duktig känner man sig också då man väl har gjort det! Ska försöka ta mig ut nästan varje dag hade jag tänkt mig!

Fick nyss lilleman till att sova, vill inte alls sova på dagarna men han behöver det verkligen!

Nej nu ska jag kila!

Ha de bra alla!


Världens bästa sambo

Har man inte världens bästa sambo eller vad, idag kom han hem med en ny mobiltelefon till mig!

Jag har smått klagat på min att det brusar då jag pratar med någon och även andra saker men ändå den har ju funkat och så, men så idag så hade han köpt en! Tack så mycket Daniel, jag älskar dig!

Annars har jag rantat med mamma på stan idag, fynda lite saker på åhlens och lite på lindex barn i vanlig ordning. Har även sett några kuddar jag vill ha till våran nya soffa som har anlänt!
Fast vi har inte hämtat den än, dom ringde idag så ingen är lyckligare än oss! Men Daniel skulle på jobbet så vi får hämta den snarast möjligt!

Annars har det inte hänt så mycket, låg och vila med Eric idag men somna aldrig som jag ville.

Nej nu ska jag gå och se lite tv innan sängdags!

Tjing

Funderar!

Längesen sist i vanlig ordning, vet inte, men dagarna bara springer i väg och ibland vet jag inte på vad.

Har i alla fall gått in och jobbat någon dag i augusti, fått lite extra pengar kan man väl säga.

Fullt ös på dagarna och lilleman sover inte direkt några längre stunder och det tar tid innan han somnar nu, men på kvällarna är det inte alls några problem, då somnar han som direkt men mycket gråt och skrik på dagarna innan han lagt sig.
Man tycker att dom ska vara trötta och behöva sova men han har aldrig direkt varit någon som sover länge eller mycket för den delen.

Sitter och funderar, inte så många månader kvar innan lilleman börjar dagis och jag köpte en overall åt han förra året men har då en fråga, tror ni att han kommer behöva typ en jacka och byxor ifall overallen är blöt och man kanske behöver ett ombyte om man ska vara hemma och leka? Ja jag vet inte riktigt hur jag ska göra om han skulle behöva ett ombyte eller om en overall räcker.

Nu har lilleman vaknat efter typ 20 minuters vila, ska försöka se om han vill sova mer.

Även är den åttonde tanden på väg upp för han!

Tjing

Fyndat och vill ha!

Ännu en söndag är här, hela helgen har gått!

I fredags så for vi runt på lite olika bilaffärer och kika vad som fanns, vi är smått sugna på byta bil men vi får se, kanske eventuellt till våren det blir ett byte.

Annars blev de loppis i lördags med lite fynd åt lilleman, bland annat lite duplo och kläder, fann även en kudde och ett piratgossedjur från märket sia.

Har hittat ett bord med två stolar till lillemans rum som jag verkligen vill ha, men vi får se om det blir så, jag ska tjata lite på mannen i huset så kanske det blir av i alla fall.

Även hunnit förbi svärmor och svärfars stuga i helgen och min bror på pappas sida så att säga, och träffat deras kids!

Hade hoppats på en bra film ikväll men det såg då sämre ut om det då jag kika igenom tvkanalerna men något kan det kanske bli ändå.

Nej nu kilar jag!

Tjing!


Äckelil och promenad

Fick ett riktigt äckelil och har ikväll rengjort varenda avlopp i lägenhetent! Kändes som att jag var tvungen! Men nu är det i alla fall gjort!

Annars har jag, Eric och mamma varit till em, dollar och barnens hus idag, fynda en lampa på em till Erics rum. Det blev en lampa som Karin Mannerstål har designat! Tycker om hennes roliga motiv, har även sytt en gardin åt Eric av hennes mönster.

Blev en långpromenad idag också, det var härligt och vädret blev inte så dåligt heller, trodde att det skulle regna hela dagen! Har även hunnit vara i väg och handla lite mat, ekade lite tomt i kylskåpet och jag ska även bjuda mamma och pappa och eventuellt bror på mat imorgon!

Lägger in några nya bilder på lilleman!













Regn och skruvning!

Vilket väder, med muller och blixtrar hit och dit! Men behövligt!

Stod ute i regnet och skruvade ihop våra trädgårsmöbler som vi har köpt idag eller egentligen var det bara bordet som jag har skruvat ihop så nu äntligen har vi nå vettiga möbler ute också, och sköna att sitta i framförallt!

Hunnit en sväng på stan idag och fynda en scarf billigt på rean! Fynda även Eric en tröja givetvis. Annars har det inte blivit så mycket gjort idag förutom trädgårsmöblerna såklart!

Daniel jobbar eftermiddag i veckan så jag och Eric får se vad vi hittar på, jobbade i alla fall igår en förmiddagstur. Jag hade tänkt fara och kika på nå dynor till stolarna till ett vettigt pris så vi får se om jag hittar något.

Annars kanske det blir en luletripp på fredag! Jag längtar, om det nu blir av så att säga!

Längtar även efter våran soffa när den nu anländer, men snart hoppas jag. Ska bli skönt att bli av med våra gammelsoffor!

Nej nu ska jag kila!

Tjing!


Loppis, bad och gnuggat!

Här var det längesen man skrev, passat på att vara ute en hel del i denna värme! Idag har i alla fall lilleman tagit sig ett bad ute, där plaskades det för fullt, söteric!

Annars har helgen bestått av loppis givetvis, fann lite barnkläder och lite leksaker åt lilleman i vanlig ordning, bra å hitta och speciellt då det är så bra priser.

Har även skurat ut lillemans badbalja, gnuggat och gnuggat för att få bort den där barnoljan som blir, tycker det som ett lager men nu finns det ingenting kvar för pappa kom med ett bra medel så då gick de lätt bort. 
 
Våran lilla kille har lagt sig för längesen och jag har hunnit baka filbullar! Nu är det duschen som väntar efter denna varma dag

Tjing!

Stötte tån!

Tror ni inte jag stötte tån igår i våran datastol, och idag är min lilla tå blå! Ja vad ska man säga, att man är klantig är nog det rätta ordet!

Fullt ös hela dagarna med Eric, masar sig framåt i full fart men kryper inte riktigt än, men det kommer nog! Annars är han pigg och glad och sliter en i öronen på morgonen då man tar över han i sängen, en riktig myspropp!

Åttonde tanden är nog på g för han! Tycker det ser ut så men det återstår att se.

Annars i helgen har det varit lite fullt upp, danne var och fiska i fredags så jag och eric var hos mamma och pappa och tog de lungt, sen på kvällen var vi och hälsa på några.
Lördag så jobba han så då var vi på loppis och gjorde lite fynd och sen vidare in till stan men inget fynd där!

Och söndag blev det att hälsa på några som fick en tös i veckan, snacka om en liten tjeja! 2420g var hon då hon kom ut. Så inte speciellt stor, de minsta jag har sett tror jag.

Nej nu ska jag kila

Ha de bra!


RSS 2.0