Första julafton

Igår var de första julafton för våran lilla Eric, dock sov han bort i stort sett större delen av dagen men han hann ändå se någon julklapp som öppnades och lite Kalle anka.
Julafton var så mycket roligare i år nu när man har en liten som finns med i bilden och roligare kommer det att bli!
Eric fick så många fina julklappar, bland annat fick han nappar med hans namn på av hans moster och morbror, dom var riktigt häftiga!

Tack i alla fall för alla fina julklappar och snart har julen passerat, det går så fort och ha Eric med sig varje dag gör livet värt att leva!

Nej nu ska jag gå och mysa en stund med mina grabbar!

Kram och hejs!


Syjunta

Igår var the chicks förbi, så nu fick gulan och soffen se Eric för första gången. Dom som alltid har sagt att jag kommer vara först av dom som skaffa barn och visst nog stämde ju det! Vi hade lite syjunta och skvallra lite som vi brukade göra förr i tiden men nu bor som vi tre åt olika håll så vi träffas inte så ofta, men detta får vi göra om.

Annars, vad har hänt idag, joo vi har varit och fikat med svärmor idag på stan och tittat på alla stressade människor som köper julklappar i sista minuten, så skönt att man har gjort det klart i alla fall.
Och nu ikväll var Linda och harry, louise och levi och malin förbi och hälsade på, mkt roligt! Vi får göra om det fler gånger!

Ja tänk er att barn är det bästa som kan hända en, lycklig mamma är man helt klart! Och snyggaste sonen har man ju också för den delen, jag tror nog jag låter som alla andra mammor.

Nej nu avslutar jag detta för ikväll

Hejsvejs


RSS 2.0