Halligalli

Värsta halligallit på annelund har det varit idag, men har som inte märkt av det förutom polishelikoptern, står i piteåtidningen om insatsstyrkan som grep en man.

Var på stan då bror ringde och berätta att polis, polishelikopter och så vidare var på annelund, mer än vad jag visste, för att en kompis till han skulle flytta hit men polisen hade bara bett han vända för att detta pågick! Inte coolt!

Fynda lite saker på stan idag, men mest presenter för Eric har fått sig en till kusin, blev några kläderplagg och en bok! Annars hitta jag en ny deodorant till Daniel, men inte mycket mer än så blev det men jag hittar alltid en massa kläder åt Eric som jag vill köpa men vi får se, kanske något det blir för jag ska eventuellt in imorgon och köpa några byxor åt Daniel om jag nu la av rätt storlek!

Lilleman ligger i alla fall och sover så gott nu! Skönt det är med lite egentid!

Nej nu säger jag tjing för ikväll!


Promenad in till stan

Känner mig helt knäckt, jag fattar inte varför jag inte bara går och lägger mig på kvällarna! Nej då ser man tv och gör annat mitt i nätterna och sen ska man då stiga upp med lilleman, ja jag får skylla mig själv!

Idag har jag och Eric gått in till stan och kikat på lite barnkläder, Eric har fått sig en liten kusin så vi hade väl tänkt köpa något! Men jag fynda då ingenting annat förutom att vi gick och handlade lite mat, så pass det man fick med sig hem under vagnen.

Fick låna mamma och pappas bil sen och fara och storhandla lite, skönt det!

Lilleman sover och jag har tvättstugan!

Så tjing

Regn och annat gott och blandat

En ny tråkig dag med regn, kan väl vara mysigt också för den delen men lite sol skulle gärna få kunna komma.
Daniel och pappa är och fiskar idag och for tidigt på morgonen så jag och Eric har varit för oss själva eller vi for förbi mamma en sväng i alla fall och barnens hus.

Även syster kikade förbi en sväng och lekte med Eric och så, men annars har dagen varit rätt lugn och skön.

Nu är då i alla fall pdol över, blev inga direkt inköp på marknaden förutom festivalmaten, mycket gott! Däremot nu när vi bor i den här lägenheten var det som att man hörde med av pdol än då vi bodde i den gamla. Men gott har man i alla fall sovit! Skönt att inte behöva bo mitt i stan!

Var och hälsade på Anna och Daniel i fredags, mycket trevligt och mycke surr! Våran lillkille fick låna deras säng och där sov han så gott.

Det är som en ny Eric och lägga nuförtiden, han somnar som nästan av sig själv då man lägger ner han i sängen, lite skrik kan förekomma men ändå inte ens i samma utsträckning som förr. Så jag och Daniel är lycklig att han nu finner den ro han behöver för att kunna sova.

Nej nu ska jag ta och stöka undan här!


Irriterande öga och en huligan

Vaknade med att jag hade ont i ett öga och det såg lite mindre ut än vanligt, förmodligen pollen som har slagit till! Men lite ögondroppar och en dusch i ögat så hoppas jag på att det går om.

Har en liten huligan på golvet som är och härjar i gåstolen och river ner lite saker överallt, ser rätt roligt  ut faktiskt. Tror han har rört i allt han har fått tag på måste jag då säga. Sen då jag säger nej så tittar han bara på mig och fortsätter, sötnöt!

100% busunge kan man väl säga, men har han riktigt börja åla på golvet så han tar sig framåt, roligt å se, snart kommer han väl krypandes fram!

Har blivit mycket lättare att lägga han om kvällarna och om dagarna, behöver i princip bara lägga ner han så sover han, ibland så gråter han en liten stund men det går fort över.

Nu ska jag gå och leka lekledare med min son!


Bildbomb







Erics moster


Erics morbror









Samlar och kastar

Jag hade tänkt göra lite fint i våran lilltoa här hemma och köpte hem sånna här stickers som man kan sätta på väggen och tror ni inte dom börjar ramla lös då jag börjar sätta upp dom, så icket gick ju det, irriterad kan man då lungt säga att man vart!

Men vad att göra, min sambo kom i alla fall på iden att sätta det då på insidan av dörren så sagt och gjort så fick han leka lite konstnär och satt upp de där och de funka de också!

Idag har det varit tvättstugan i vanlig ordning, snacka om att man blir less men behövligt! Har annars spenderat dagen hos mamma och pappa och så kom syster dit också, med lite toksnack och mycke skratt så gick dagen bara utav farten!

Daniel kom hem och de blev lax, potatis och romsås till middag, har blivit lite ofta nuförtiden men inte klagar jag. Sen for han och Eric till svärmor och svärfar och var där ett par timmar så jag har stökat på här hemma i några skåpar och kastat lite saker, väl behövligt. Snacka om att man samlar på sig saker!

Eric håller en annars sysselsatt under dagarna men nu har han i alla fall börjat åla sig framåt, annars har det varit mest i cirklar och bakåt. Så utvecklingen fortsätter och våran lilla kille är inte så liten längre.

Nej nu kilar jag! Tjing!


Tänder och andra fynd

Gick bra på bvc då vi var dit, våran lillkille bara växer och växer men han följer kurvan riktigt bra! Det viktigaste är ju inte kurvan men framförallt att han mår bra, vilket han verkligen gör! Men just nu tjorvar det för han, och smågnällig nästan hela dagarna, inte konstigt då det är på väg upp tre tänder där uppe, eventuellt mer också men det är så svårt att se!

Annars går de bra, slutat äta om nätterna har han gjort för flera veckor sen och det är skönt!

I helgen så blev de en sväng på stan och vi fynda lite smått och gått, bland annat nått klädesplagg till erik i vanlig ordning. Loppis i lördags för min del medan pojkarna stannade hemma, fynda lite kläder och leksaker åt lilleman, roligt då det är billigt!
Och idag har Daniel varit på dragracing i fällfors hela dagen och vi har spenderat dagen hos mamma och pappa. Fick även sålt vårat löpband idag! Så nu är man lite rikare och framförallt så står det inte längre och tar plats!

Nej nu tänkte jag sätta mig och vara trevlig med min karl!

Bvc

God morgon alla!

Inte någon bra natt för lilleman har det varit, har gått och blivit lite förkyld så han är så snorig på nätterna och förmodligen det som ställer till det.

Blir bvcbesök idag! Ska bli spännande!

Var och handlade lite barnmat på ÖB igår dom hade lite rea men det fanns inte kvar så mycket då jag kom dit, men fann i alla fall några burkar. Hade tänkt jag skulle ställa mig någon dag och göra lite barnmat men har inte haft motivationen förut men nu!

Lägger in ett kort på halsbandet jag har beställt men på brickan ska det stå Eric och inte Klara som det gör där. Supernöjd!


8 månader

Igår blev våran lilla kille 8 månader sen, tänk att för 8 månader sen låg vi på BB med han i famnen, jag vill inte egentligen inte tänka på hur fort tiden går men samtidigt är det roligt också med tanke på hur han har utvecklats och hur han är som person.

Vad gjorde man innan man skaffa barn? Ja säg det men detta är det bästa som har hänt en helt enkelt. Han är vårat allt!

Annars i veckan blir det lite arbete, ska jobba tre dagar denna vecka och även ett bvc besök är inplanerat på tisdag, ska bli spännande och se hur mycket han väger och hur lång han är.
Daniels sista semestervecka, känns tråkigt, har varit riktigt härligt att ha han hemma!

Nej nu är de sängen som väntar!

Tjing


Sovit hela natten

Natten som var så sov våran lillkille hela natten, det var längesen jag vakna halv åtta på morgonen utan att ha behövt stiga upp mitt i natten, så det var riktigt skönt och behövligt!

Hunnit en sväng på stan idag också och fann lite kläder åt lilleman, alltid hittar man något men det är roligt också!

Mitt halsband är klart nu som jag beställde när det var kyrkmarknad så det blir väl att fara och hämta eller om hon kikar förbi här någon dag, det ska bli spännande i alla fall och se det.

Snart helg igen, snacka om att tiden går fort, Daniel blir på långnäs hela helgen så det blir i alla fall loppis på lördag för min del!

Nej nu ska jag plocka undan här hemma lite!

Hejsvejs


Jobbig natt

En jobbig natt har det varit, lilleman vakna kring ett och ville inte sluta gråta, vi tror det var magen som krånglade och det brukar oftast vara det eller tänder som gör han orolig. Med lite plommon idag så har han fått tömma magen och har varit på riktigt bra humör så vi hoppas att natten blir bra!

Så lite timmar sömn och upp på jobbet, det funka de också! Roligt att få komma ut till sina arbetskompisar, men inte känns det som att man har lämnat stället för 10 månader sen, det mesta är detsamma!

Inhandlat en ny bilbarnstol idag! Det behövdes verkligen och nu verkar då våran lillkille mycket nöjdare då man får se litegrann, han är så nyfiken av sig. Vi tog en premiärtur och drog ner till svärmor och svärfars stuga, och han somnade på vägen dit, såg härligt ut.

Annars har Erics moster åkt bort, farit och bila till Stockholm och sen vidare till bland annat Gottland så trevlig resa!

Nej nu ska jag gå och mysa med Daniel


Loppisfynd!

Sen middag idag blev det, men maten håller på att tillagas i denna stund, blir grillad lax med potatis och romsås med tunnbröd! Mycket gott och jag längtar efter maten nu!

Idag blev de loppis, trodde inte att det skulle vara så mycket folk på grund av det dåliga vädret men så fel man hade, så glatt överaskad blev man. Investerade lite leksaker åt Eric och även jättefina barnböcker, såg knappt använda ut och en grind till för trappen, roligt då man kan fynda billigt och bra, det tycker vi om!

Annars har syster varit förbi och hälsat på, vi såg reprisen av mommas boys men tror ni inte att tele2 tjorvade precis i slutet då dom skulle välja vilken tjej som fick stanna så ja inte fick man då veta det heller, men får väl se på måndagkväll vilka som är kvar! Roligt program som man kan slötitta på!

Nej nu är maten klar så då blir det att käka!

Ha de bra alla!


RSS 2.0