Valborgs!

Valborgs idag, det kommer nog inte hända alltför mycket då man låg i magsjuka igår! Snacka om att ta alla krafter ur en, jag orkade knappt stå på benen men hade världens bästa sambo som kom hem igår från jobbet och tog hand om Eric och mig! Guld värt!

Men lever det gör jag! Och tack världens bästa pappa som kom i morse och var barnvakt så jag fick sova ut och nu känner jag mig som en ny människa!

Just nu ligger lilleman och sover och jag tar de lungt ett tag, Daniel är på jobbet!

Tjing!

Forts... på renoveringen

River väggen mellan hall och kök









Tvättar taket innan målning och även bilder på det målade taket







Toaletten rivs och börjar byggas upp











Svärfar och pappa i vilt samarbete


Blogglivet

Blogglivet ligger på latsidan nuförtiden då all tid tas till att jobba, umgås med familjen och storrenovera!

Har varit ledig idag så jag har hunnit med ett par samtal, duschat själv och badat lillkillen givetvis!

Vi har även fått våran bänkskiva som har varit på vift och hunnit vara och storhandla!

Framåt går det i huset men mycket kvar att göra men framåt går det!

Tjing!

Underbara dag!

Idag har varit en sån här dag jag bara längtat efter min lilla kille och få hämta hem han från dagis så det var helt underbart då klockan slog fyra och jag cyklade hem för att sedan hämta han! Alltid lika roligt att se att han blir så glad då man hämtar han.

Snacka om att man ser att han lär sig mer och mer helt tiden och att saker dyker upp. Nu öppnar han toalettdörren själv och när man frågar efter saker så kan han hämta dom. Mer ord dyker upp och framförallt så älskar jag då han kommer och kramar om en och ger en puss då man frågar om det.

Mys på hög nivå!

Dieten fortsätter denna vecka också och det går finfint!

Tjing!

Renovering, diet!

Härligt att solen är framme då man är ledig idag! Håller på att tvätta för tillfället men inom sinom tid hade jag väl tänkt göra något annat men vi får se när det är klart!

Livet rullar på, det blir inte så mycket sittandes här då jag jobbar och försöker finna tid att vara i huset och göra annat också givetvis :) Men renoveringarna går framåt i alla fall, köket har vi fått så det håller vi på att bygga upp, bara stommarna i alla fall, golvet ska läggas in före vi lägger in köket så att säga.

Annars har det rivits lite mer i toaletten och byggts upp, det har även sågats ut väggar och annat smått och gått, flytspackel har lagts nästan klart. Ja ni ser, det tar sig!

Måste säga att jag är gode nöjd, började en diet förra måndagen och har börjat mitt sundare liv, nu har jag gett mig tusan på att det ska gå vägen och konstigt nog så går det bättre då man har ett jobb att gå till än bara tralla på hemma! Så nu har jag gått ned 4,7 kilo hittills!

Tjing

Fullt upp!

Här är det full rulle måste jag säga!

Vi håller på för fullt i huset och i helgen har det hänt lite grejjer, jag har bland annat målat två varv på taket så 78 kvadratmeter har jag stått med en pensel upp och ned känns det som och mör i kroppen var jag så inni bänken!
Annars har golv rivits, toaletter rivits och så vidare men det har börjat byggas upp igen, reglat och så!
Så som ni förstår så blir det inte många timmar att plita ner här på bloggen.

Jobb och försöka finna tid för huset. Mycket att göra, absolut! Men samtidigt så blir det jättefint då det blir klart, så man får se det så!

Tjing

Morgonpigg? Icket!

Morgonpigg skulle man nog inte kunna kalla mig, tröttare än tröttast känner man sig idag men man vaknar väl till liv inom sinom tid.

Full kuggning idag, Eric ska få vara med sin moster och vi ska vara i huset och pyssla på i vanlig ordning känns det som! Målning av tak, lite rivning och det ena med det tredje. Vi får vårat kök på torsdag, spännande!

Nej nu fortsätter morgonen med att leka med Eric

Lugnare dag

Jag är nog en relativt lugn person ändå och har lärt mig att prioritera saker och ting, men igår brast det nog när våran lilla kille hade gjort sig illa. Jag tror till en början att jag inte förstod vad som hade hänt och det hela dagen blev som upp och ner men trots i mitt tillstånd så lyckades jag ta tag i allt och jag tror nog att i stort sett vilken situation jag är i så brukar jag oftast komma på en lösning mer eller mindre.

Idag känns det i alla fall bättre men inte roligt men nu är det bara fortsätta. Trött som attan var jag på morgonen men det gick ändå bra att jobba, det brukar göra det trots att jag sover som en kratta.

Nu fortsätter dagen, jag håller på att packa ihop lite här hemma faktiskt, det känns faktiskt riktigt bra att ha börjat, hade tänkt ta dit lite saker till huset men sätta det på övervåningen där vi inte håller på och stökar på något just!

En glad kille hade jag med mig hem från dagiset också! Han har burit på sina gossedjur och klättrat i soffan och suttit i sin fotölj, så full rulle kan man lungt säga.

Tjing

Omtumlande, chockerande och jobbigt!

Dagen blev hastigt ganska jobbig och omtumlande då man fick ett samtal från dagis där dom berätta att Eric hade ramlat och slagit sig och i det stora hela så vart jag nog ganska chockad och hade bara folktandvården i hjärnan, att jag var tvungen och ringa dom för att Eric hade stött sin framtand.

Jag ringde samtalet och fick tillbaka att dom skulle ringa upp och packa på mig alla kläder och tog cykeln och cyklade hem från jobbet, tror aldrig det har gått så fort hem någonsin. På vägen hem så ringde folktandvården och vi fick en akuttid dit, så jag kom hem och hämtade Eric på dagis och upptäckte då att hela framtande hade skjutits in och han blödde från munnen, men det är sånt som kan hända men ingen rolig upplevelse.

Jag tog alla saker och for på folktandvården där dom konstaterade att den hade åkt in men inga åtgärder nu i alla fall, men eftersom han sög på tutten så sa hon att han hade inte så ont, för har dom ont så skulle det inte funka att suga på tutten. Men vi ska hålla det under kontroll och att tanden kan åka ut igen *Hoppas* men kan ha skadat den permanenta tanden men det får vi se senare, vi ska i alla fall tillbaka på återkontroll den 1 juni så då får vi se vad dom säger då.

Har i alla fall gjort anmälan på Trygg/Hansa så om det blir några men så går försäkringen in och täcker det.

Eric är ju allt för en och då det händer sådana här saker så är det aldrig roligt, jag tror jag blev som så chockad att jag inte fatta det till en början. Men tyvärr är det sånt som kan hända men man kan inte göra så mycket förutom att vänta och se nu.

Dock ovanligt att se Eric med bara en framtand, men det vänjer man sig vid också. Man får tänka att det kunde ha varit värre, och bara försöka blicka framåt nu.

Ja en omtumlande och chockerande dag kan man verkligen säga. En trött mamma definitivt!

Så god natt på er alla!

Cykeltime!

Kommit hem från jobbet och hämtat sonen från dagis och ätit middag är ungefär vad min dag har gått ut på idag!

Tog fram cykeln igår och har börjat cykla till jobbet, så skönt!

Annars är det full rulle här hemma och man ser att lilleman förstår mer och mer och det blir bara roligare och roligare. Nu när man ber han hämta sin barbapappa så går han och hämtar den och mycket annat. Nya ord som dyker upp hela tiden och nu sträcker han ut handen och säger kom, sötnöten våran!

Svårt att finna tid kan man lungt säga, förr hade man all tid i världen kändes det som än nu. Nu när man jobbar heltid och ska försöka hinna renovera ett hus och umgås med sin karl och sin son och ändå hitta på lite annat utöver så finns det lite tid för datorn, men jag kan inte säga heller att jag lider men någon gång då och då så sitter jag här ändå. Full kuggning kan man definitivt säga att det är!

Oanad kraft att man orkar finns där också! Hade dock tänkt hoppa i duschen nu så!

Tjing

Ledig

Ledig är precis vad jag är! Så skönt efter en lång veckas jobb, så nu är det bara njuta dessa två dagar! Steg upp med lilleman nu på morgonen och vi har hunnit äta frukost och badat, mys på hög nivå i vanlig ordning.

Får se då våran pappa stiger upp och vad vi hittar på då, hade gärna velat se en sol idag men det ser då inte ut så nu i alla fall.

Vi har hunnit grunda taket nu två gånger, det blev hur fint som helst så nu är det bara kvar å måla färgen, men det kommer att bli superbra måste jag då säga :)

Glad Påsk på er alla!

RSS 2.0