Tömning, förkylning och uppdatering!

Förkyld så inni bänken är vad jag är! Jobb hela veckan känns drygt då man inte känner sig pigg men bara försöka hålla i gång och sova så mycket som möjligt! Tröttare än vanligt är jag!

Har gått bra på jobbet idag och full rulle! Lite skratt emellanåt fanns där definitivt!

Annars håller huset på tömmas på grejjer, vi var dit igår för att mäta klart för köket och se hur det såg ut men det kändes inte riktigt rätt då det var rätt tomt ändå! Men spännande blir det i alla fall och som det ser ut ska vi i alla fall en dag på ikea, men vi får se! =) Peppad!

Roligt roligt!

Kanske ska uppdatera lite om våran älskade son där det händer saker hela tiden men han är ju en sådan som mognar för att göra saker och nu har han hittat klättring som sin nya grej! Fort går det och personalen på dagis sa också idag att han bara klättrar men att det är en stadig klättring så att säga! Så nu får vi hålla kolla på våran lillkille ännu mera, olyckor är aldrig roligt!
Han pratar bara mer och mer, och nya ord kommer hela tiden men det är mycket halligalli också som man inte förstår men roligt att se att det går framåt och jag tror han kommer bli en riktigt pratkvarn!

Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0