Renoveringen!

Här kommer en uppdatering vad som har skett den sista tiden, bloggarlivet har legat på sidan och skrivarlusten har inte ens nästan funnits och ja jag vet jag har väl säkert skrivit det i de flesta inlägg på sista tiden men det kommer bara bli bättre från och med nu!

Full kuggning kan man väl säga att det är i alla fall, jobbar och stökar och har haft jobbarhelg igen men nu är jag ledig tre helger i rad så då kommer det att hända en hel del och det händer en hel del just nu också för den delen.
Renoveringen på gång i huset!

Vad har då hänt i huset den senaste tiden, jo nästan hela köket är utrivet med stommar och allt, vi har bara kvar diskbänken än så länge men den kommer att åka inom en snar framtid den också. Men annars är stort sett det mesta uttaget, ja vi har kaklet på väggen också för den delen, men det går framåt!

Väggen är utriven till toaletten då vi ska göra den större och garderoberna i hallen är borttagna! Igår var pappa barnvakt på kvällen, Eric sov och han var här så vi kunde dra i väg och hålla på i huset en stund, det är guld värt. Danne kolla uti elen och vars alla kablar var och rev en del av väggen, vi vart lite nyfikna hur det kommer att se ut så vi fick oss som en bild av det i alla fall.

Jag skura upp trätaket i vardagsrummet inför målning! Det ska bli ett vitt tak, och vi har varit och köpt färg eller snarare grundmålan och kvistlacken, och idag är det så fiffigt att det finns kvistlack blandad med grundmåla så man behöver inte kvistlacka först för att sedan grundmåla utan allt i ett. Perfekt! Blev en vit färg, så det kommer att märkas skillnad direkt, sen får vi se då om vi måste måla ett eller två varv på grundmålan för att sedan måla på färgen på det! Ska nog startas på fredag som det ser ut nu!

Ja som ni säkert förstår så är det full kuggning och det går framåt framförallt!

Här kommer lite bilder!


Köket, hunnit riva bort en skåp..









Bara diskbänken kvar som sagt.

Garderoben i hallen...

och vips så var den borta

Våran arbetsledare som ni ser


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack!



Snyggaste arbetsledar´n har ni! :P

2010-03-22 @ 21:14:14
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kul att få följa er renovering. Lägg gärna upp bilder allt eftersom:-)

2010-03-24 @ 10:11:32
URL: http://jeanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0