Ikea, köket beställt!

Igår bar det av till Ikea! När vi kom dit så gick vi direkt till köksavdelningen för att beställa köket! När vi kom dit så frågade en tjej om vi hade kopplat upp ritningen på deras hemsida så att säga men det visste vi ju inte att vi skulle men vi hade i alla fall ritningarna med oss, otrevlig som hon var så skickade hon oss till en dator och sa att vi skulle börja rita om allt igen och så gick hon och snacka med någon snubbe, irriterad var jag!

Slutade ändå gott med att killen kom och sa att vi skulle bara utgå från våra ritningar och visa vilket kök vi var ute efter och sen skulle vi ta tag i det där med handtag och så! Han bad oss fara och göra någonting under tiden, så vi for på max och åt och sen in på ikea igen, där ringde han precis då vi var nära köksavdelningen och vi fick komma dit och kolla så allt var bra! Beställde bänkskiva och handtag och ett par täckskivor också men det hela gick så bra! Så vi tackar för att vi fick en som vara bra! Så nu är köket beställt och kommer om cirka fyra veckor! Så nu ska vi börja riva för köket och göra lite förberedelser! Vi längtar!

Köpte en badrumsmöbel också och handfat till även en bokhylla till Erics rum och en lampa, sen lite småtjafs givetvis fick komma med! Men vi hade gode tung last med oss hem i bilen! Tack gode gud för kombibil så man slipper släp!

Bjudna på mat blev vi då vi kom hem och trevligt främmande av Anna och Daniel fick vi senare på kvällen där det blev en hel del surr!

Så nu ni nu börjar allvaret!

Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0