Ingen galning i alla fall

När jag gick till köket idag och tittade ut genom fönstret så såg jag att våran dörr till förrådet var öppet så jag sprang ut genom dörren och där stod en kille och tittade in i vårat fulla förråd. Då berätta han att de skulle byta ut nå saker till kabeltv för tydligen ska de bli mer kanaler.

Ja inte häftigt om de skulle ha varit någon annan galning men de var ju då ingen fara men vi fick tills imorgon och röja för de gick inte att ta sig fram om vi säger så, ganska fullt då vill säga.

Annars idag är de tvättardag i vanlig ordning känns de som, men det är behövligt och mycke tvätt för den delen också.

Lilleman ligger och vilar nu i vaggan så det är en liten lugn stund för mig. Annars är de som full rulle hela dagarna men det är roligt.

Vi var på babysim igår och Eric bara älskar det, han är jämnt så glad och nöjd i badet men inte efteråt då man själv ska duscha och klä sig men lite utmaning ska det väl vara. Det är helt klart roligt att få göra något sånt här och vi kanske ska dyka nästa gång så vi får se om de blir, ska bli spännande i sånna fall.

Lägger in en bild på snyggingen idag också


Ny upptäckt

Nu har vi ställt fram klockan en timme, snacka om att man är helt borta på de där, jag hade inte en susning igår men så fick man då i alla fall veta det.

Idag har de inte blivit så många knop, hade lite främmande på förmiddagen så de blev lite snack och så. Sen drog jag till mamma och pappa så dom skulle få sköta lilleman medan jag for in till stan på apoteket. Snabba ryck, och specielt då Danne inte heller är hemma.

Annars våran nya upptäckt är att lilleman kan faktiskt sitta någon sekund själv utan stöd! Helt sjukt!
Nästan lite konstigt att han kan sitta men att vända sig är inget som han gör än men det kommer väl då han själv vill det.

Pröva lite banangröt idag, nja våran lilleman är inte helt med på noterna men de kommer väl eftersom. Man får knoga på med det i alla fall.

Lägger in en bild


Litet bakslag

Ett litet bakslag i natt, lilleman vaknade klockan tre och ville ha mat, det har inte hänt nu på flera veckor, annars brukar han vakna kring sex och vilja ha mat men man får som ta dag för dag och natt för natt.

Annars har de inte hänt så mkt, omtapetseringen blev klar igår så jag storstädade köket och ställde i ordning, blev mycket nöjd måste jag då säga. Så ljust och fint!

Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt göra idag, känner som inte för att göra något så de kanske blir en slappardag idag trots allt. Sitter just nu och lyssnar på musik och plinkar ner lite ord hära i alla fall.

Det är så härliga dagar nu och snacka om skönt nu när vår och sommar börjar anlända, jag längtar bara efter att det ska bli ljust, det finns inget bättre men vi måste köpa oss rullgardiner i sovrummet, man kan ju inte sova då det är så ljust men just nu är lösningen två filtar som hänger över, det funkar då nu i alla fall.

Mys med lill junior nu!


Omtapetsering pågår

Här håller de på och tapetserar om i köket, vi bestämde oss när vi fick i brevlådan före jul av pitebo att lägga en liten summa så att vi skulle få nya tapeter där för dom var så lejda!

Så nu är de på gång, snacka om skönt och ljust blir de också, jag älskar då det är ljust i lägenheten och man kan som bryta av med olika färger också. Det blir inte tråkigt, han var här idag och spackla och måla taket och imorgon dyker han upp vid sju på morgonen och gör färdigt, skönt då man slipper göra det själv.

Idag har de varit full kuggning i princip sen man vakna, först for jag och handla ersättning åt lilleman, sen bar det av ut och grilla, snacka om vilket härligt väder det har varit idag.

Vi hade gjort pinnbrödsdeg igår kväll eller rättare sagt Daniel drog ihop och gjorde den för vi var ju helt enkelt tvunga då han aldrig hade smakat det! Snacka om gott och det tyckte han också!

Vi var ett litet gäng och även bror var med och grilla idag!

Nej nu är de snart unga mödrar så jag ska göra lite saker före det.

Ett kort från dopdagen på lillsnyggingen i skjorta och slips




Nästan något att göra varje dag

Nu har man legat på latsidan med att blogga men jag hade att idag skulle jag plinka ihop lite ord.

Det har väl inte hänt så mycket dessa dagar, sprungit på stan, storstädat lägenheten eller i alla fall nedrevåningen och tvättstugan givetvis i vanlig ordning och någon promenad här och där.

I måndags var vi även på babysim och det går så bra för Eric och det är något han verkligen tycker om, helt lugn och glad är han då. Snacka om vilket charmtroll han ser ut att vara i vattnet, och pratglad är han också för den delen, det är så roligt att få fara och göra något annat som just babysim.

Annars idag blir de mammaträff som bvc håller i, så det blir roligt att få träffa dom. Idag tror jag det skulle vara snack om föräldrarskap, ska bli intressant.

Igår var inte lilleman på bästa humör och ville som inte alls sova under dagen som resulterade i en trött och grinig liten kille men det slutade med att han somnade kring åtta och sov till sex på morgonen och somna sedan om till klockan nio så man kan inte klaga, han har även sovit nu på förmiddagn i cirka 45 minuter. Så nu är han pigg och glad och är en helt annan kille.

Måste och köpa han några fler nappar, av någon konstig anledning så försvinner dom någon gång då och då och så ett par dagar senare så kan man hitta igen dom men just nu finner jag inga och vet inte vars alla har tagit vägen men han har någon i alla fall.

Lägger in en bild på lillhjärtat vårat!


Stan igår, promenad idag!

Härliga dag, vi har hunnit ut på en promenad på morgonen jag och lilla junior, det var riktigt skönt.

Igår så mötte jag upp syster och några till på stan och tog en lunch där, blev en tacotallrik, inte tråkig! Men fann då inget att shoppa och jag glömde att gå in på gardin galleriet och kika för jag har presentkort där men det får bli någon annan dag, till veckan säkert.

Sen då Daniel kom hem så begav vi oss till några kompisar för att fira födelsedag! Blev ett tag där och sen hem till sängen i princip för Danne skulle ju upp och jobba och jag var då så trött. Blivit tidiga kvällar nuförtiden och inte för att jag klagar för det är rätt skönt men ibland är de också skönt att vara uppe.

Tror inte de blir så många knop idag, umgås med lilleman, hade även tänkt sy hans gardiner som han ska  ha i sitt rum, så vi får se om de blir av. Har lite sånna här bra saker som borde göras men man får ta de eftersom.

Nej nu ska jag gå och leka med junioren!

Ha de bra alla

Tjing!

Härligt

Vilket härligt väder, fem plusgrader redan från morgon typ! Ja idag blir det nog en prommis, kanske till och med in till stan för att jag skulle behöva dit och göra några ärenden men vi får se hur det blir med det.

Annars igår så var vi ute i princip hela dagen, vi var ett gäng och grillade! Snacka om att det är mysigt måste jag då säga och även skönt att kunna vara ute och bara vara, då lämnar man som alla måsten som man annars har hemma.

Daniel jobbar hela helgen, tyvärr! Så jag och lilleman är själva men vi hittar nog på något i vanlig ordning. Vi har inget planerat på schemat men de ordnar sig!

Det blir nu bara roligare för varje dag, nu när lilleman leker med saker är så roligt att se och allt ska igenom munnen har vi sett. Och växer gör han också för den delen, ja tiden går nästan för fort ibland. Det viktigaste är att han mår bra och har det bra, han är så ofta glad förutom då vi ska på med vinterkläderna!

Han har hittat sig några nya ljusa skrik och det låter så roligt och nu varje morgon då han vaknar så ligger han och pratar för fulla muggar, det är inte en lugn stund om vi säger så, men det låter så otroligt härligt.

Nej nu ska jag gå och leka med lillgrabben min.

Tjing

Mammaträff

Varit på mammaträff idag som bvc ordnar, mkt information om mat så de var ju bra eftersom vi ska börja med smakportioner nu, tänkte börja i fredags men de var så mycket att göra inför dopet och så, men imorgon blir det nog att börja ge lite gröt! Spännande att se hur han reagerar.

Lilleman ligger i vaggan nu här nere och har somnat för kvällen, så det är inte dumt alls att få lite tid för sig själv för det behöver man.

I måndags började babysim, å vad roligt det var och Eric bara log då vi var och badade. Få se då nästa måndag för då ska Daniel följa med och bada med oss, hade jag tänkt! Annars passar de som aldrig in och de kan ju vara roligt för han att se hur de funkar och hur de går för lilleman.

Imorgon hade vi tänkt oss ut och grilla lite, få se om de blir att grilla så vi äter middag ute, skulle ändå vara skönt än att komma hem sen och behöva göra mat.

Sitter och ser arga snickaren samtidigt som jag sitter här. Jag brukar skojja med Daniel och säga att han ska jag gifta mig med. Det har att göra med att jag tycker han har ett bra tänkt och det han säger är ju faktiskt sant, men jag kan inte förstå varför alla börjar överallt istället för att ta ett rum i taget istället.

Nej nu ska jag gå och kika på arga snickarn!

Tjing

Varma dagar

Snacka om att man har längtat efter våren och dessa underbara dagar, igår hade jag tänkt ut och gå men vi hade babysim som stod på schemat för första gången. Våran lillkille älskar att bada så de gick jättebra igår och det var även roligt att få göra något annat.

Annars idag är de familjens hus som står på schemat en sväng, hade tänkt ta mig en promenad dit i detta underbara väder och nu när det är så varmt också för den delen.
Just nu ligger lillkillen och sover i vaggan här nere, så jag sitter här och knopar ihop lite ord.

Nej nu måste jag gå och göra mig själv klar så de blir något gjort här i alla fall

Tjing

Dopet

Igår var de dop, så nu är våran lilla älskling äntligen döpt. Allt gick hur bra som helst och våran lillkille var så snäll. Vi som nästan trodde de värsta, men icket det.

Mycket fint och vi hade även en solist, tack så mycket Emma! Det var guld värt och det var så fint!
Så nöjd över gårddagen och det var mycket fint. Även tack för alla fina presenter som Eric fick. Ja riktigt lyckat måste jag då säga.

Men nu är de över och det är också skönt för den delen, mycket förberedelser men det går även fort över. Det har varit roligt i alla fall!

Lite bilder sätter jag in någon annan dag för att vi har inte fått in dom på datorn än.

Annars idag har vi varit ute och grillat en gäng och det var också mycket härligt och mysigt men våran lillkille tyckte inte alls det, och ville inte vara med på våra noter. Men det är samtidigt bra att han får vara ute också.

Nej nu ska jag göra lite annat hära, fullt upp hela dagarna känns de som. Imorgon börjar babysimmet så jag hade tänkt gå och packa väskan så den är klar.

Ha de bra alla

Dopförberedelser hela dagen lång!

Snacka om att det har varit fullt upp idag, det är dagen innan dopet så det är mycket som skulle göras men nu är som allt klart, det enda som fattas nu är att ladda batterierna till kameran och klippa Daniel.

Vi började morgonen med att fara och handla jag och Eric, i stort sett allt hann vi, sen bar det av hemåt för att göra förberedelser för tårtan innan Daniel vakna, eftersom han har jobbat nattvecka. Och sen då han hade vaknat då gjorde vi klart tårtorna och sen bar de av in till stan och göra några ärenden.

Förbi svärmor och svärfar, vi fick se lite av smörgåstårtorna och pratade på där en stund, sen vidare till jobbet och låna en kaffekokare som kokar 40 koppar direkt, och även inhandla nå dukar på bordet.

Sen bara äta och efter maten  var de dukningen som stod på listan, tur som är så är det nära ifrån oss så att säga, så nu är som allt klart. Helt färdig känner man ju sig, och trött också för den delen men nu är de snart gjort.

Imorgon blir de dop och nu skriker lilleman så jag ska gå till han

ha de bra alla

Tjing!

Huvudgöör

Halvt död i huvudet var jag nog igår, full upp hela dagen knappt man hann andas.
Mycket information i huvudet och sen träffa alla arbetskompisar, så de blev mycket surr om vi säger så.
Det var dock mycket trevligt och god mat måste jag säga, grillbuffé, snacka om gott!
Så man vad lite huvudgööör igår, men för en dag och kväll så går de väl an, helt klart!

Annars idag blir de en stan med tjejerna och småttisarna och sen hem till tvättstugan och tvätta innan vi beger oss till bror som fyller år imorgon men vi ska fira han idag istället.

Just nu sitter lilleman i hokuspokus stolen en stund med lite kuddar så att han sitter stadigare och han är så nöjd då han får sitta och se, en nyfiken liten kille har man fått. Men han äter för fullt på fingrarna, lillgullet!

Nej nu kanske hajna ska få sig lite mat hade jag då tänkt mig i alla fall.

Men ha de så bra alla idag

Tjing!

Planer nästan hela veckan

Tänkte jag skulle skriva en inlägg, igår blev de inte så många knop, var förbi farmor en sväng och sen var de tvättstugan som gällde. Så jag skulle slippa tvätta idag och snacka om skönt att slippa göra det.

Annars är de rätt fullt upp i veckan måste jag då säga, imorgon ska vi på informationsmöte om babysim klockan 10.00 så då är de bara å stiga upp och göra sig klar i tid.

Onsdag så ska jag på mammaträff som bvc ordnar, vi ska träffas på familjens hus så de känns roligt. Och efter de blir att träffa prällen innan dopet på lördag och sen ska jag på avtackning, en som går i pension.

Det blir mycket att ordna innan dopet, så de känns som att en hel del tid kommer att gå dit, ska även och hämta nyckeln på freda, där vi ska vara efter dopet.

Nej nu ska jag gå och se unga mödrar så ni får ha de så bra

Tjing


Piggat på sig!

För två kvällar sen så var lilleman allmänt grinig och var inte sig lik, det slutade i alla fall med att vi upptäckte att han hade feber lillstackarn! Så det har varit innedagar som har gällt hära.

Då han har sovit så har jag passat på och städa, så nu är lägenheten nystädad och fräsch! Annars igår blev de tvättstugan för fulla muggar och även lite handling stod på schemat.

Natten har inte varit allra bäst och Eric har sovit rätt oroligt men han somnade en och en halvtimme nu på morgonen så då var de bara och passa på att vila då han vilade, så de var rätt skönt.

Annars idag händer inte så mycket, jag måste till apoteket och köpa lite bra ha saker igen! Och även umgås med Eric såklart, vad annars!
Daniel är och byter matta på skotern just nu, är inte alls avundsjuk men hoppas de går bra i alla fall.

Tjing!


Pratkvarn, beställning och promenix

Idag har man hunnit städa hela övervåningen, lilleman låg i storsängen och tittade på. Och när han somnade där en stund så fortsatte jag med dom andra rummen och toaletten. Så nu är de äntligen rent och fint!

Jag lämnade däremot nedrevåningen som egentligen är det viktigaste men jag bestämde mig för att ta en promenad i det fina vädret i stället. Jag drog med mig mamma och hundarna och så gick vi ut på en riktigt långpromenad.

Har även hunnit ringa och beställa bröd till smörgåstårtan som svärfar ska göra till dopet. Det är bra då de finns dom som ställer upp. Måste även planera lite hur tårtorna ska se ut till dopet men jag har lite planer på hur de ska se ut. Bara man lyckas nu göra dom också, men de ska nog gå bra.

Annars just nu ligger lilleman och pratar för fulla muggar så jag ska gå och ägna tid där.

Ha de bra alla
Tjing!


Middag med goda vänner

God morgon allihopa!

Igår var de fullt upp hela dagen, vi startade dagen med att fara på Daniels föräldrar stuga och hälsa på dom, åt lite frukost där och tog de lungt. Även en kusin till Daniel tittade förbi, så de var trevligt.

Sen begav man sig hemåt för att göra sig i ordning, vi skulle och äta middag hos några vänner, lax och potatis med romsås och en god sallad. Inte tråkigt!
Kvällen var hur trevlig och rolig som helst och det är definitivt något vi borde göra om, tack för igår!

Eric somna i vagnen igår så de var perfekt och han sov som hela kvällen, vilket jag faktiskt inte trodde men de gick hur bra som helst. men han är ju som instyrd på att vakna sex på morgon och ska ha mat och klart så vart de samma idag då, men en natt med dålig sömn gör inte så mycket när man gör något sånt och när man även är beredd på det.

Annars vet jag inte alls vad som händer idag, tror de blir att fara och storhandla för det ekar i kylen och just nu är jag hungrig! Nej nu ska lilleman få nå käk så ha de så bra alla :)

Tjing

RSS 2.0