Ramsor och buff

Eric har haft svårt för att somna på kvällarna och det har varit som ett evigt springande upp och ned i trappen och tagit länge innan han har kommit till ro, så efter många funderingar fram och tillbaka så har jag påbörjat lite sova hela natten som jag fick tipset av Louise.

Ramsar i alla fall och buffar på och faktiskt nu två kvällar så har det funkat och lilleman har somnat ganska fort men återstår och se hur det blir. Jag kör inte på stenhårt som man kanske ska men jag prövar mig fram lite just nu och det jag kör med har då i alla fall funkat hittills.

Daniel och Eric for till stugan och hälsa på svärmor och svärfar och jag passade på och stanna hemma och få lite tid för mig själv, så jag drog till stan och kikade lite. Fynda tre par skor, ett linne, och lite kläder åt lilleman givetvis, det går aldrig att undgå!



Lägger in en bild på snyggingen!

Stan en sväng!

En sväng på stan blev det idag och vi hooka upp med Linda och lillharry, mycket trevligt!

Annars har det inte hänt alltför mycket idag, vi gjorde i alla fall lammkotletter med grillsallad och potatis till middag, inte tråkigt såhär på en vanlig vardag, men man ska unna sig då och då! Hade även kvar jordgubbar sen igår så de blev lite sånt på kvällskvisten!

Syrran har även hunnit förbi och hälsat på men mest tror jag det är att hälsa på Eric, eller hur?
Hon ska ju vara barnvakt på onsdag, då vi ska i väg med några vänner och ha de gott! Det kommer att gå finfint det!

Imorgon kanske Daniel och Eric pyser till stugan så man får lite tid för sig själv, skulle behöva passa på att fara in till stan och finna mig några skor, för inga skor passar mig nu nästan! Kan ju hoppas att man fyndar något annat också, men jag är för snål till mig själv oftast.

Nej nu blir de lite tv innan sängdags!



Namnbricka och go mat!

Tydligen har åskan gått natten som var, men ingenting har man då hört men Daniel hade i alla fall varit uppe och dragit ut lite kablar här och var.

Varit en sväng på kyrkmarknaden idag, men det varade inte så länge för att det var så varmt för Eric, vi fynda i alla fall lite tröjor åt han men inte så mycket mer än så!

Blev grillad lax med potatis och romsås på tunnbröd idag, mycket gott! Och jordgubbar till efterrätt så man kan då inte klaga!

Annars blev man då sängliggandes då man kom hem, stoppa i sig ett par värktabletter och bädda ner sig, ryggen hade gjort sitt idag och jag ser ingen förbättring fastän jag försöker vara ute och röra på mig och inte bara ligga. Men nog går det om!

Fynda även ett halsband igår till mig själv med en namnbricka där det ska stå Eric, en kusin till Daniel har ett eget företag där hon gör smycken och fina är dom! Har velat ha ett halsband med Erics namn länge så nu passa jag på! Ska bli spännande och se då det är klart.

Nej nu blir det att kika på tv innan sängdags!

Första dagen på jobbet!

Första dagen på jobbet var igår, snacka om att man nästan känner sig som en nybörjare, mycket är sig likt men ändå lite nytt men bara att hitta alla saker och hålla koll, känns att man inte har riktigt kommit igång men det kommer nog, ska ju jobba ett par dagar nu under sommaren så då är man nog i form.

Trött är jag också för den delen, inte van med att behöva stiga upp och gå till jobbet, dagarna med lilleman är det ju full rulle men det är på ett helt annat sätt, men nog känner man att man uppskattar denna tid att få vara med det käraste man har, eric är hela livet! Vad gjorde man före man skaffa barn?

Värmen är då äntligen här! Dock märks det på våran lilla kille att det är varmt!

Annars blir det väl inte så många knop ikväll, är då ledig nu så vi ska väl passa på och i helgen och fara på kyrkmarknaden och annat smått och gott.

Nej nu ska jag stöka lite här hemma, danne är och tvättar camaron så! =)

Ha de bra alla!

Soffa, skötväska och stan

Trodde att det skulle vara nya avsnitt av criminal minds ikväll, men icket det utan det var gamla som man redan har sett, men det är väl så då man inte läser sig till vilket avsnitt det är.

Annars har vi varit och kikat idag på em för att se om vi kunde finna något nytt vardagsrumsbord för vi har beställt en ny soffa, riktigt roligt och vi är riktigt nöjda men vi får den inte förrän om ett par veckor men det är de värt!

Även varit och köpt en ny skötväska för våran gick sönder, men spelar ingen roll jag fann den på loppis förra året så man ska inte klaga, men är i alla fall nöjd nu över nyväskan! Och jag behöver som en väska att ha alla saker i, Daniel tycker nästan jag har för mycket saker i den men alltid bra att ha lite för mycket.

For sen in till stan och stötte på en från mammagruppen så det blev några timmars surr med lite fika på stan, inte dumt inte. Sen bar det av hemåt och grilla mat, som sambon givetvis gjorde! Gott var det i alla fall, tror aldrig vi har grillat så mycket i år någonsin!

Annars lilleman har lagt sig för längesen och sover så gott i sängen sin! Själv hade jag tänkt få någonting gjort här nere men det har som inte blivit, latheten segrade!

Ska i alla fall ut och jobba i veckan för första gången, känns roligt! Det är så längesen man jobba, så man är väl inte ur gängorna men det sitter nog ganska bra ändå, får se om det är mycket som är nytt.

Imorgon bär det av till lule, hade tänkt kika på en pool till lilleman med tak var tanken. Och kanske man fyndar lite andra bra ha saker också för den delen.

Nej nu har jag plinkat ner lite hära också! Hade tänkt sätta in en bild men jag gör det en annan dag!

Tjing


Midsommarhelgen

Sitter här på kvällskvisten eller snarare kanske ska säga natt och kan inte sova så då satt jag mig här ett tag.

Midsommar igår, vi var hos en kusin till Daniel och hennes kille, mycket trevligt med god mat och god efterätt för den delen! Hade hört talas om efterrätten på jobbet men aldrig gjort den men så hade hon gjort den och det var gott!

Blev en sväng ut till svärmor och svärfars stuga idag, härligt väder men ändå inte riktigt så varmt, nu tycker man sommaren ska komma! Kanske har kommit men det känns då inte så.
Var även förbi loppisen på nolia på morgonen men inge ösigt värre! Hoppas det blir bättre i alla fall men inte är det som när det är på badhusparken.

Utvecklingen bara fortsätter för lilleman, fyra tänder har han fått, hunnit bli sju månader och jollrar och pratar hemskt mycket, många gånger tycker man att han säger mamamama, papapapa. Sötunge! Roligt då det går framåt i alla fall, hoppas bara på bättre nätter, han har inte sovit så bra ett par nätter så jag hoppas det vänder såklart!

Nu har Daniel fyra veckors semester, så det ska bli härligt, inget planerat direkt förutom att jag ska ut och jobba lite nu i sommar när han är ledig, men vi får väl ta vara på tiden och mysa på!

Nej nu ska jag kila, hade tänkt se lite tv och hoppas att tröttheten anländer!

Tjing!

Inte allra bästa nätterna

Tänkte att jag skulle knappra in lite ord här innan jag får besök!

Lilleman har inte alls varit på sin bästa sida under nätterna nu ett tag, tror det är tänderna som spökar för han, han har redan fått sin fjärde tand och dom kommer som på en gång, kan bli lite jobbigt för han.

Tycker ändå han är på bra humör och är glad trots att han sover dåligt om nätterna, tur det!

Annars har daniel jobbat hela helgen så vi har varit solo jag och eric, for i alla fall på loppisen i lördags och fynda lite bra saker till lilleman, billigt och bra! Träffa även en hel del som man känner, roligt!

Sen vidare in till stan blev det, hitta mig själv en tröja men inget annat. Måste fara och kika på lite nya saker till lägenheten, har ju lite presentkort att förstöra.

Har blivit lite långpromenader nu den senaste veckan, skönt att vara ute och röra på sig!

Nej nu ska jag kila, främmandet kommer snart!

Kram på er alla

Fotobok

Legat på latsidan med bloggandet har man i alla fall gjort ser jag, men det är som att tiden försvinner till annat.

Annars i veckan så har det blivit några lånpromenader, mycket skönt!

Daniel jobbar över i princip hela veckan och i helgen så man är ensam, eller jag och lilleman men det går det också. Bra med extrapengar nu när man går hemma, man är ju van att ha mer pengar att röra sig på men inte nu. Det borde ju vara så att man borde få lite mer pengar när man går hemma med nu handlar det mer om prioritering, det går det också!

Annars då, jo vi fick hem våran fotobok som vi hade beställt på lilleman, mycket fin och mycket nöjda! Något jag rekommenderar i alla fall. Det är ett fint minne dessutom.

Nej nu ska jag kila, snart criminal minds på tv! 

Ha de bra alla!

Vårfest

Känns som att dagarna bara försvinner, ibland vet jag inte alls på vad men det kan vara skönt det med!

Igår var jag på vårfest med arbetskamraterna, roligt att få träffa alla igen och grillbuffé och bowling stod på schemat. Mycket skratt och mycket god mat var det! Annars ser jag dom igen på ungefär två veckor för jag hade tänkt ta mig förbi och gratta en gammal fabror som fyller år, det känns så självklart, han är unik!
Veckan därefter så kliver jag in och jobbar två dagar, ska ändå bli roligt att få träffa alla och få gå in i jobbrollen så att säga, det var ju ett tag sen och då ska lilleman få vara med sin pappa.

Ingen värme har det då varit idag, men tvättstugan stod på schemat så man har tvättat sen gick jag och Eric och vila en stund, välbehövligt om jag säger så. Ryggen är inte allra bäst just nu, men det ska också gå om, bara vara lite tjurig!
Ikväll har jag suttit och tagit ut 100 kort på Eric som mamma och pappa ska framkalla, man vill ju som plocka fram godbitarna, så nu blir dom nog nöjda.

Imorgon är Daniel ledig, så vi ska förbi hans farfar som har fyllt år och gratta han, sen får vi se vad som står på tur. Jag har inga speciella planer imorgon men det brukar alltid bli något i alla fall. Snart kommer Daniel hem från jobbet, jobbat eftermiddag hela veckan, så de ska bli skönt att han nu är ledig ett par dagar.

Nej nu ska jag kila

Ha de bra alla!

RSS 2.0