Pottan = pulkåkning och korvgrillning!

Pulkåkning, eldning, grillning av korv och i vänners sällskap har dagen bestått av, mycket trevligt! Daniel åkte pulka med Eric och han var bara glad och skrattade!

Vi tog oss ut till pottan och var ensamma där till en början men det droppa in lite folk efter en stund men hade faktiskt väntat mig mer trots att solen inte var framme men skönt att slippa trängas så att säga!
Daniel körde skoter dit och vi tog bilen, så han fick sig en liten skotertur i alla fall!

Hunnit förbi svärmor och svärfar en sväng och även syster har hunnit vara förbi och träffat Eric, annars har vi inte gjort alltför mycket här hemma. Plockat upp tvätten och gjort mat är väl det vi har hunnit med!

Nu ska vi se fortsättningen av Johan Falk!

Tjing

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, myyys att åka till Pottan. Värsta lyxen! :)



Ja, han har verkligen massor med hår! Sen gör det ju inget om de inte går till frissan när de är så små. De har ju ändå alltid charmen med sig!



Sweet. Nu kör de ju en kampanj på IKEA. Ju mer vitvaror man handlar, desto med får man att handla annat för på IKEA ;) Leveransen tar 5-6 veckor. Dessutom var inte alla grejor med vid första leveransen (en hel pall var borta) så det dröjde ytterligare en vecka innan vi fick allt, så det är bra att vara ute i god tid. Jämför offerten noga med följesedeln. Sen rekommenderar jag INTE att åka upp till IKEA, det är bättre att ladda ner "byggverktyget" från deras hemsida och sen ringa ner till dem i Älmhult. Man får BETYDLIGT bättre hjälp där! Bara lite tips :)



Kramis

2010-01-25 @ 07:59:31
URL: http://sassabarill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0