Grillning, promenad, stan

Fullt upp har det varit mest hela dagen, på morgonen var vi och grillade på pottan med några vänner, vilket härligt väder måste jag då säga. Det såg ju inte ut som det på morgonen men det klarna då upp i alla fall.

Sen bar det av hemåt för lilleman och äta lite lunch, kalops och potatis idag men det var inte alls någon höjdare tyckte våran lillkille, men man kan inte älska allt och det är första gången han spottar ut maten som han gjorde idag.

Sen så bestämde vi oss för att gå in till stan och där gick vi och kikade runt, vi for mest för att se lite folk och få oss en liten promenad. Sen mötte vi Erics farfar som var och hjälpte till med bilutställningen som är i helgen på nolia.

Sen hem och ta de lungt, och hängt upp lamporna i hallen, äntligen! Vi har haft något provisoriskt förr men nu sitter dom där. Ikväll hade vi även tänkt ut med camaron en sväng, härliga väder så man måste passa på.

Nej nu är det ut och glida!

Tjing


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tja!

Jo här är det hur bra som helst. Ibland kan man tro att jag inte är med barn:) Har dock börja känna att det är lite tyngre nu men annars är det super!

I helgen har jag bara tagit det lungt. Har inte blivit så många knop gjorda. Sj då? Allt bra med er? Kram

2009-05-24 @ 14:22:03
URL: http://jessicawinter.blogg.se/
Postat av: Marie, Liams mamma

hej! :) Jodå, det är bara bra, med er då?:) Vad stor lillkillen har blivit! ;D Har ju ännu inte fått se på lille prinsen! :)



Kramar

2009-05-25 @ 14:44:58
URL: http://maaaji.blogg.se/
Postat av: Sara

Tjenamors!



Är allting bra? Nu tycker jag allt att det är dags för lite mer bilder här! ;)



Åkte ni ut med camaron? Låter ju helt underbart!!



Kramis

2009-05-27 @ 18:31:57
URL: http://sassabarill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0