Dålig uppdatering, dags för det!

Dålig uppdatering har det varit! Har i alla fall hunnit med en hel del saker i veckan, vi har varit på kalas då lilla Harry fyllde ett år, tänk ett år sen vad tiden går fort.

Lilleman är inte riktigt bra än, det hörs att det är lite trångt i bröstet så han ska fortsätta få bricanyl, om det bara ville gå om men det gör det med tiden. Men han är då bara pigg och glad och vi myser dagarna fulla.

Var på mammaträff på familjens hus igår, mycket trevligt med en hel del surr. Alltid roligt att få träffa andra mammor och få prata av sig en del om allt och inget men mest om dom små liven såklart!

Nu på morgonen har jag hunnit köra en diskmaskin och plockat ut den och sen plockat upp en massa kläder som har legat i påsar sen när man har tvättat och även hunnit vara till tvättstugan och satt på två maskiner. Full rulle hela morgonen känns det som och även lekt med Eric givetvis.

Idag blir de nog att träffa Gulan en sväng, det ska bli trevligt! Det är ju inte alltför ofta man träffar henne då hon bor i Umeå så det är alltid roligt att träffa hon då hon kikar hem.

Nej nu ska jag kila men nu har jag då hunnit uppdatera lite i alla fall.

Ha de bra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0