Jobbig natt

En jobbig natt har det varit, lilleman vakna kring ett och ville inte sluta gråta, vi tror det var magen som krånglade och det brukar oftast vara det eller tänder som gör han orolig. Med lite plommon idag så har han fått tömma magen och har varit på riktigt bra humör så vi hoppas att natten blir bra!

Så lite timmar sömn och upp på jobbet, det funka de också! Roligt att få komma ut till sina arbetskompisar, men inte känns det som att man har lämnat stället för 10 månader sen, det mesta är detsamma!

Inhandlat en ny bilbarnstol idag! Det behövdes verkligen och nu verkar då våran lillkille mycket nöjdare då man får se litegrann, han är så nyfiken av sig. Vi tog en premiärtur och drog ner till svärmor och svärfars stuga, och han somnade på vägen dit, såg härligt ut.

Annars har Erics moster åkt bort, farit och bila till Stockholm och sen vidare till bland annat Gottland så trevlig resa!

Nej nu ska jag gå och mysa med Daniel


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jo jag har det bara finfint, semestern närmar sig!! Dock kan gärna solen få titta fram igen. Träffade din karl o pojk utanför hansens barn(?) igår.. Daniel såg måttligt road ut:-) Hittade du något?

2009-07-08 @ 08:12:47
URL: http://jeanny.blogg.se/
Postat av: lena

hej tack själv, det var mycket trevligt..kram

2009-07-08 @ 23:56:44
URL: http://lenajunttila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0