Sov länge idag

Idag sov vi riktigt länge, ändå till klockan tolv låg vi i sängen, tror att vi vaknade kring halv tolv. Snacka om skönt!
Så det blev inte så mycket gjort på förmiddan, men eftermiddan så stack vi i väg till lule på storheden och tittade runt.

Annars har de inte hänt så mycket, vi var på förbi Daniels föräldrar så dom fick tjollra på med lilleman! Tänk att man kan bli så fånig bland småbarn och bara tjollra på! Ja det är allt gullat!

Nu ska jag gå och massera Daniel och sen ska jag få massage, de känns i ryggen att man bär på lilleman rätt mycket.

Så god natt allihopa!


Kommentarer
Postat av: Emma

Tack så mycket! Men jag bokar in den 14 mars! Ring när du vet vad ni vill ska sjungas =)(tel finns på pite stads hemsida) /Emma

2009-01-20 @ 22:57:34
URL: http://emmabogren.blogg.se/
Postat av: SassaBarill

Men så roligt att höra att allt är bra med lille Eric :)

Jo, det är delvis skönt men ibland skulle det vara skönt att BARA vara på ett ställe, så det inte blir så mycket hattande.. :D Jag jobbar 50% med en administrativ tjänst på DHL i Luleå, extra som serviceoperatör på YouCall i Piteå och som behovsanställd väktare hos Securitas. En blandad kompott! ;)

Kommer du och unge herr Eric på alpnaering imorgon?

Kramis

2009-01-21 @ 00:02:19
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: evapeva

ja gud de måste vara mkt tungt att bära omkring han, bar Sam (systers) å tyckte det vart nog tungt, han vägde ju dock bara 3750g:) haha, inte stark man är! Men så smart med små massagepass.

2009-01-21 @ 23:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0