Bvctime

Det blev ingen storhandling igår, fick besök av vänner istället, mycket trevligt! Så vi for i väg idag då Daniel kom hem från jobbet och köpte mat så nu ekar inte kylen längre!
Men snacka om vilken härva, dom håller ju på att göra om på Coop och inte lyckat för min del, man är ju van att vissa saker är på sin plats men inte nu inte, men det gick bra ändå och Eric sov hela tiden så vi fick lite lugn och ro då vi handlade.

Vi var på bvc idag, han har ju blivit riktigt stora killen, 6215gram vägde han och var 61,5cm lång. Och även läkarbesöket gick då bara bra, vi har en frisk liten kille! Eric var då bara så glad då vi var där och han jollrade på, även fick han godkänt med att han hade blivit stadigare i nacken, känns skönt! Den 17 februari så ska vi iväg på tremånadersprutan, ja tänk tiden går så otroligt fort att man inte fattar de själv.

En sväng på stan blev de idag också, köpte en pyjamas på rea, alltid bra att hitta saker på rea. Måste in imorgon och köpa nå haklappar med bilar på från filmen bilar. Daniel älskar ju den filmen så jag tänkte att pyret skulle få några haklappar i det, dom var så söta! Men jag hade ju glömt 25% lapparna hemma så jag far in imorgon och gör det då istället, tjäna någon krona på att ta med dom.

Nej nu ska jag se unga mödrar och sen blir det att gå med soporna.

Tjing!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Jo nu är det jobb som gäller resten av veckan, tyvärr. Men nån annan dag =) Vad har ni för planer för helgen då? Kramar

2009-01-27 @ 22:45:40
URL: http://jessicatommy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0