Handlat

Idag blev de familjens hus med Linda och Harry och dom andra källbomammorna, mycket trevligt som vanligt. Svängde även förbi stan och käkade lite lunch och fynda en haklapp till hajna på hansens. Konstigt nog så går alla pengar till att köpa barnkläder och annat till lilleman men det är de helt klart värt.

När vi kom hem så följde vi med mamma ut och gick, gick en riktigt långpromenad i det fina vädret. Helt underbart och lilleman sov i stort sett hela vägen, riktigt skönt för han.

Daniel jobbar eftermiddag så jag fick mat hos mamma och pappa, inte illa pinkat! Skönt att slippa laga mat, alltid gott att få komma hem och äta.

Mamma och pappa fick vara barnvakt en liten stund medan jag for in till stan och köpte lilleman en overall på lindex på rea, bara passa på för dom är inte billiga och för en vinter. Blev i alla fall riktigt nöjd, och la även av lite andra kläder till han i vanlig ordning.

Sen nu ikväll har de bara blivit att se lite tv och mysa med lillgrabben, och även då hunnit knappra ihop lite här på bloggen givetvis.

Tjing!

Kommentarer
Postat av: lina

Ja, fast samtidigt vill man ju att dom ska vara såhär små för alltid:-)



Förmodligen så har den gått till sig.. Men ska tillbaka på kontroll och röntga njurarna i början av mars. Så vi får hoppas att allt är bra då! :-)

Men huvva, inte roligt att må illa och spy.. det gjorde jag bara några få gånger och det tackar jag gud för! Hur är det med ryggen nu??



Ja! Äter han ofta? Sover han bra under nätterna? Jo, som sagt man ska absolut inte klaga! Han har haft lite problem med magen.. men han får magdroppar funkar bra. Brukar dessutom pumpa ut och ge han flaska på kvällen. När han äter från bröstet så kommer det så mycket så han sväljer så mycket luft. Men han är världens goaste och gladaste kille:-)



kramar!

2009-02-11 @ 11:48:06
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Therese

Hallå Risberg! Hur mår ni? :) Fått igång nån tvättstuga än då? :)

2009-02-11 @ 12:03:31
URL: http://tohlund.blogg.se/
Postat av: Lina

jo men absolut! det är juh såklart det viktigaste, om än man ibland önskar att dom var så små lite lite längre :)Jaha okej, det låter jhu som en väldigt nöjd kille! Jo det tror jag sbolut att det blir, det måste juh stoppa mer än vad ersättningen gör.. I veckan så gör vi inte så mycket, vi har knallat lite på stan och sen är det fortfarande uppvisning eftersom alla inte hunnit vara och titta =) vad gör ni själv då?

2009-02-11 @ 17:16:00
URL: http://linamarklund.blogg.se/
Postat av: Lina

Jo men precis, man är verkligen världens stoltaste :) jaha okej.. Är familjens hus bra? har hört att det är många som brukar gå dit. ne, det är verkligen omöjligt, man hinner knappt gå på toaletten mellan varven då man är ensam :D haha. jag ger ersättning, ammade bara dom första 3 dagarna.. Vilket ger du?

2009-02-12 @ 22:11:56
URL: http://linamarklund.blogg.se/
Postat av: Therese

Okej. Jo sax blir det nog. Var det vi först hade tänkt. Men då börjar man ju tänka på hur det andra kan se ut och så.. ja du vet.. :)

2009-02-12 @ 22:15:24
URL: http://tohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0