Familjens hus

Ja igår blev de inge bloggande, de var som full rulle hela dagen. Jag gjorde premiär och besökte familjens hus för första gången med Linda och Harry, det var mycket trevligt och sen gick vi och lunchade.
Det är ju jättebra att familjens hus finns, man träffar många andra mammor där och det är så trevlig stämning på något sätt.
När vi kom hem så for vi och handlade lite saker som Daniel skulle ha till skotern och sen väntade tvättstugan ivrigt efter mig, det är nu inte roligt men behövligt. Det är ingen fara att tvätta kläder men att hänga, vika och sätta tillbaka det i garderoberna är de värsta.

Annars idag har de inte hänt så många knop, mest tagit de lungt. Vi gick ut på en promenad på en och en halvtimme, alltid skönt då man har tagit sig i väg. Sen har jag och Eric umgåtts med mormor idag tills Daniel vaknade för då fick han och Eric vara för sig själva så jag kunde fara in till stan och köpa nappar till flaskan, behövdes nya. Sen på listan så var de att göra nå käk.
Det blev pasta och köttbullar i pastasås, det går alltid ner.

Nej nu ska jag kila och väcka Daniel som ska å jobba natt!

Ha de bra alla!


Kommentarer
Postat av: lena

ja men så trevligt att ni vill komma på kaffe. Julia har fått dubbelsidig öroninflammation så med henne e det inte så bra men annars mår vi fint..

2009-02-04 @ 21:22:47
URL: http://lenajunttila.blogg.se/
Postat av: emma

haha det var ju den sommaren JAG blev besatt av serien...du har förstört mig stina :) hahahaha allt bra med er då?

2009-02-05 @ 12:32:47
URL: http://gulaan.blogg.se/
Postat av: lina

Jamen visst är jag det, emigrerade till luleå för 2,5 år sen. :-) Jag känner igen dig också! Vilken söt kille ni har:-) När är prinsen född??

2009-02-05 @ 13:40:31
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: lena

ne hon har ganska ont å de e då hon ska sova såklart.. Det ska bli JÄVLA skönt att flytta, har ju aldrig trivts här. jag tycker ju att det e så himla fint på annelund

2009-02-05 @ 14:36:18
URL: http://lenajunttila.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Tack så mycket! :)

Är allt bra med er i detta hemska väder?

2009-02-05 @ 19:10:49
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: SassaBarill

Tjenamors! :) Allting är bra. Ser fram emot en lång och skön natt, ska bara jobba eftermiddag imorgon :D Hur mås det själv?



Ung Arena är Unionens sätt att ta vara på de unga "Unionarna". Det är ett forum för personer upp till 35 år, så man inte behöver känna sig på liten i jämförelse med 50-taggarna ;)



Må så gott!

2009-02-05 @ 21:47:16
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: Sara

Kan vara skönt att slippa gå ut en sån här dag. Men samtidigt känns det så oerhört skönt att vara ute, särskilt när man kommer in!



Ja, måste ju hålla igång ;) Det är skoj att vara med där det är fart och fläkt :)



Kramis på er!

2009-02-05 @ 22:30:03
URL: http://sassabarill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0